Cîţu: În 2017 deficitul bugetar a fost de 24 miliarde lei, iar aproape jumătate a fost generat de companiile de stat care nu şi-au plătit contribuţiile

0
465

Măsurile luate pe ultima sută de metri de Guvernul PSD, amplificate de explicaţiile date de Liviu Dragnea la un post de televiziune, au stârnit ample reacţii negative, oliticialii din Opoziţie atrăgând atenţia asupra efectelor pe care acestea le au în realitate şi despre care liderul PSD nu a vrut să vorbească.

„… au naţionalizat Pilonul II de pensii de facto, suprataxează sistemul financiar, suprataxează munca, suprataxează companiile din energie, telecomunicaţii, jocuri de noroc etc etc.

Şi aici se vede că tot ce fac în aceste zile este doar propagandă. Vor să nu vedeţi cât au furat. În 2017 companiile de stat NU au plătit 3,5 miliarde lei la bugetul pentru pensii şi 7 miliarde lei la bugetul general consolidat”, susţine Florin Cîţu.  

Sugerând că „Dragnea este disperat şi va taxa tot”, senatorul liberal aminteşte că datoriile totale ale companiilor de stat au ajuns la 56,03 miliarde de lei.

Şi acum bomba. În 2017 deficitul bugetar a fost de 24 miliarde lei, iar aproape jumătatea fost generat de companiile de stat care nu şi-au plătit contribuţiile şi alte datorii către buget”, scrie Cîţu, avertizând că „PSD +ALDE vor pune ca diaspora să plătească pentru anii de educaţie gratuită” din România de care beneficiază ţările unde s-au stabilit ulterior.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here