Cioloș îi face pe plac lui Iohannis și anunță creșterea activității BMW în România

0
3559
BMW

Președintele este un apropiat al patronului Automobile Bavaria, care îi pune din 2013 mașini la dispoziție

Președintele Klaus Johannis nu a ascuns câ primește mașini de la patronul Automobile Bavarua, Michael Schmidt. Din 2013, Johannis circulă cu BMW-uri.

Modele electrice

Ciudată coincidență, Premierul Dacian Cioloș a efectuat o vizită în Germania, și a anunțat că a discutat cu reprezentanţii BMW despre perspectiva ca această companie să fie mai prezentă în România, în special în domeniul modelelor electrice, precizând că un grup de specialişti IT ai companiei urmează să vină în ţară.

”Am discutat şi despre perspectiva ca BMW, în anii următori, să fie mai prezentă în România. Am prezentat oportunităţile legate de sectorul de cercetare-dezvoltare şi de domeniul IT, unde România oferă deja anumite facilităţi.
Sprcisliști în IT
BMW lucrează mult cu cercetare-dezvoltare şi cu domeniul IT în dezvoltarea modelelor care poluează mai puţin, a modelelor electrice. Am convenit ca în următoarele săptămâni să organizăm în România vizita unui grup de specialişti în IT de la sediul companiei BMW pentru a întâlni diferite companii româneşti în acest domeniu, să vedem oportunităţile în viitor”, a declarat Dacian Cioloş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here