Chinezii care vor să cumpere AC Milan au prezentat acte false

0
2965
AC Milan

Grupul de investitori chinezi care a căutat finanţare pentru a cumpăra cu 740 de milioAne de dolari AC Milan, deţinut de fostul premier italian Silvio Berlusconi, a oferit un raport bancar fals în prima etapă a negocierilor, potrivit unei declaraţii a creditorului.

Berlusconi Fininvest a acceptat luna trecută să vândă clubul de fotbal unui grup de investitori chinezi puţin cunoscuţi pentru 740 de milioane de euro, inclusiv datoriile. Pentru a-şi demonstra puterea financiară în timpul discuţiilor, grupul chinez a oferit documente care păreau să fie de la Banca Jiangsu, care arătau detaliile unor tranzacţii.

Banca Jiangsu a dezvăluit falsul

După ce a analizat situaţia, banca Jiangsu a spus că nu a emis niciun astfel de document care să detalieze tranzacţiile din acel cont.

Consortiul chinez, condus de omul de afaceri Li Yonghong, cunoscut şi Sino-Europe Sport Investment Management Changxing nu ”confirmă că a trimis vreodată un astfel de document”, refuzând să fie mai specific. ”După cum deja am demonstrat, noi rămânem pe poziţii şi vrem să încheiem afacerea”, a comunicat entitatea.

Ștampilat de bancă

Unul dintre rapoartele băncii arată că a fost printat la 4:14 PM pe 25 aprilie, cu o balanţă de plăţi de 852.468.304 yuani (peste 114 milioane de euro) în acea zi, fiind ştampilată cu simbolul băncii Jiangsu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here