CG Sevilla, întâlnire cu Preşedintele Parlamentului Comunităţii Autonome Andaluzia

0
517

Menținerea unui dialog permanent și direct cu autoritățile regionale din Comunitatea autonomă Andaluzia (CAA), regiune care găzduiește o importantă prezență românească reprezintă o preocupare constantă a activității Consulatului General al României la Sevilla.

În acest sens, astăzi, 9 noiembrie a.c, dl. Bogdan Stănescu, consul general al României la Sevilla a avut o întrevedere de lucru cu dl. Jesús Aguirre Muñoz, preşedintele Parlamentului Comunităţii Autonome Andaluzia.

Subiectele abordate în cadrul întâlnirii au vizat menținerea la un nivel ridicat a colaborării oficiului consular român cu autorităţile spaniole regionale pe segmentul asistenței consulare în beneficiul conaționalilor noștri, precum şi intensificarea relațiilor instituționale între CG Sevilla și autoritățile spaniole din CAA în domenii de interes reciproc.

Președintele legislativului andaluz a apreciat, de o manieră pozitivă, integrarea cetățenilor români în comunitatea locală, asigurând, totodată, oficiul consular român de întregul său sprijin în vederea îndeplinirii atribuțiilor CG Sevilla, conferite de legislația internațională.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here