Centricor-Despre stresul oxidativ

0
1682

Cu totii avem parte, la un moment dat, de diverse probleme de sanatate. In aceasta perioada, pe langa faptul ca ne bucuram de spiritul sarbatorilor, multi dintre noi ne confruntam si cu diverse neplaceri cauzate de frig, fumat, poluare, agenti patogeni infectiosi si diverse substante chimice existente in foarte multe alimente pe care le consumam in preajma Craciunului. De asemenea, aceasta este perioada in care, cei mai multi dintre noi, intentionam sa ne bucuram de activitatile sportive specifice iernii. Ei bine, toate acestea reprezinta factori ce pot duce la aparitia stresului oxidativ. De fapt, toti factorii determinanti se traduc, mai concret, prin scaderea activitatii antioxidantilor.

Pentru a lupta impotriva stresului oxidativ, organismul produce un arsenal de antioxidanţi. Totuşi, producţia internă a corpului uman de antioxidanţi se pare că nu este suficientă pentru a neutraliza acţiunea nocivă a tuturor efectelor daunatoare nuantate. Putem ajuta organismul să se apere, prin creşterea aportului alimentar de antioxidanţi. Acestia se găsesc în compoziţia fructelor şi legumelor. Tinand cont ca este vremea citiricelor, putem spune ca ne-ar ajuta daca am consuma cateva kilograme de portocale, in fiecare zi. Cum este de asteptat, din diverse motive, nu putem consuma cantitatea necesara pentru a ne asigura scutul ce lupta impotriva stresului oxidativ. In acest caz, Centricor este echivalentul acestora.

Pentru a diminua leziunile tisulare şi pentru a proteja organismul impotriva apariţiei sau evoluţiei unor afecţiuni, este indicat sa consumam o tableta de Centricor pe zi, sursa de antioxidanti proveniti dintr-o multitudine de fructe benefice organismului nostru.

www.centricor.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here