CELEBRUL CHÂTEAU DE CORBÈRE, CU VEDERE PANORAMICĂ

0
2533
CHÂTEAU DE CORBÈRE

Perpignan, Occitanie

Castel medieval, datând din secolul al XI-lea, complet restaurat, situat pe un deal din Pirineii Orientali, în partea mai însorită a Franţei, înconjurat de pădure şi cu vedere la Marea Mediterană, Château de Corbère repezintă o oportunitate rară, la prețul de 3.700.000 Euro.

Domeniul se întinde pe douăzeci și cinci de acri (100.000 m2), având panorame la 360 de grade, întinse peste ferme, sate şi valea râului. La sud se văd ruinele medievale cu capelă, datând din vremea lui Carol cel Mare iar la vest, vârfurile înzăpezite ale Pirineilor. Distanţa până la coasta mediteraneană este de 36 km iar până la stațiunile de schi Pyrenees, de 75km.

Istoria castelului vorbeşte despre evenimente ale familiei regale de Aragon, căsătorii feudale, sărbători și cronici pasionante din secolele trecute.

Spațiul de locuit interior este de peste 650 m2, fără a număra terase, scări şi băi. Există opt dormitoare cu băi individuale. Două dintre cele opt dormitoare pot forma cu ușurință un apartament separat pentru oaspeți sau pentru închiriere.

Pentru divertisment, există patru camere, trei donjonuri, două studiouri, patru terase şi curte. La nivelul grădinii şi al piscinei, există patru zone de divertisment exterior.

Grădinile sunt rafinate, cu aspersoare în sol, o fântână cascadă, un teatru verde, o grădina secretă italiană scufundată și cu pergole în jurul zidurilor antice. Toate sunt luminate, în timpul nopţii, în mod absolut spectaculos cu spoturi proiectoare.

Piscină încălzită, de culoarea jadului intens, cu exercise-jet și acoperire automată, este mărginită de lămâi și de un „zid” de chiparoşi, cu ferestre arcuite, prin care se văd grădina de trandafiri și munții îndepărtați. Există şi un spațiu amplu, pentru terenul de tenis, deservit de parcarea secundară.

Apartamentul Master cu două dormitoare şi un studio, sunt accesibile prin Grand Salon.

Există spațiu pentru montarea unui ascensor și încă patru dormitoare suplimentare, pot fi create cu modificări minore. Astfel s-ar crea posibilitatea ca, în final, castelul să poată primi 24 de persoane. Locaţia dispune de un înalt nivel de securitate, cu detectoare de mișcare interne și camere video, de supraveghere video, conectate la un excelent serviciu de pază care funcţionează 24 de ore din 24. Încălzire electrică, prin pardoseală, menține clădirea complet încălzită, fără a mai fi nevoie de radiatoare. Pe de altă parte, zidurile groase din piatră, mențin o temperatură foarte plăcută în timpul verii.

Un mare centru comercial se află situat la doar 15 minute.

Cel mai apropiat orăşel este la doar 10 minute distanță, iar Perpignan, la 20 de minute. Cele două localităţi încărcate de istorie, sunt prospere și fermecătoare.

Castelul se află în apropierea rutei auto internaționale, de aeroport şi de staţia serviciului feroviar de mare viteză, TGV. În numai 1 oră poţi ajunge din stațiunile de ski din Pirinei la unele dintre cele mai bune plaje de-a lungul Mediteranei pentru a înota sau a practica sporturi diverse: ciclism, călărie sau tenis.

În două ore, se poate ajunge cu mașina la Barcelona, Toulouse, Nimes sau Montpellier. În curând să serviciul feroviar de mare viteză, TGV, va ajunge la Barcelona, în mai puțin de o oră și la Paris, în patru ore.

2 3 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here