CELE MAI NOI PROIECTE REZIDENȚIALE ÎȘI LANSEAZĂ OFERTA LA SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI, ÎNTRE 17-19 NOIEMBRIE LA PALATUL PARLAMENTULUI

0
2693
PROIECTE REZIDENȚIALE

Cele mai noi proiecte rezidențiale din București își vor prezenta în premieră oferta în cadrul ultimului târg imobiliar al anului care are loc între 17-19 noiembrie 2017 la Palatul Parlamentului.

  • Green Park Herăstrău – 164 de apartamente pe strada Barajul Argeșului, reprezentat de The Concept Group
  • Soho Unirii – 236 de apartamente pe strada Verzișori, reprezentat de The Concept Group
  • Baba Novac Residence – 363 de apartamente la intersecția Străzii Dristorului cu Baba Novac, reprezentat de Coldwell Banker Moșilor
  • Aviației Park – 176 de apartamente lângă parcul Herăstrăru, reprezentat de Coldwell Banker Moșilor
  • Cel mai nou proiect din zona Domenii – Luxuria.

În total, peste 70 de ansambluri rezidențiale vor fi prezente în cadrul Salonului Imobiliar București, inclusiv proiectele care au livrat cele mai multe unități din acest an pe piața bucureșteană: Metalurgiei Park Residence, Greenfield Residence și Cosmopolis, oferind astfel posibilitatea vizitatorilor de a cumpăra un apartament recent finalizat. Piața veche cu apartamente construite înainte de anul 2000 va fi și ea promovată cu oferte de vânzare și închiriere, într-o zonă special amenajată.

ională ”Cheia norocoasă” continuă, astfel că toți vizitatorii prezenți la eveniment care se vor înscrie în baza de date a organizatorilor vor primi o cheie ce va putea fi încercată pe ușa expusă pe scena principală a SIB. Posesorul cheii care va deschide ușa va primi un apartament cu două camere în Cartierul Solar, cu o valoare de 45.000 EUR (TVA de 5% inclusă în condițiile legii). Dacă ușa nu este deschisă până duminică, 19 noiembrie, ora 15.00, toate seriile aferente cheilor împărțite participanților la campanie vor fi introduse într-o urnă din care se va extrage seria câștigătoare și, implicit, câștigătorul apartamentului. Ajuns la a treia ediție, Salonul Imobiliar București s-a impus drept unul din cele mai importante evenimente de profil, desfășurându-se acum în trei săli din cadrul Palatului Parlamentului: IC Brătianu, Take Ionescu și Unirii. Vizitatorii vor fi așteptați cu șampanie, baruri mobile, zone speciale de fumători, drive-test, masaj & relaxare, lounge-confort și parcare dedicată. Accesul vizitatorilor se va face din bvd Unirii – Pța Constituției. Programul de vizitare este următorul: vineri, între 12.00- 19.00, ultima oră de intrare – ora 18.00, sâmbătă între 10.00 – 19.00, ultima oră de intrare – ora 18.00, duminică între 10.00 – 18.00, ultima oră de intrare – ora 17.00. Prețul unui bilet este de 20 lei.

DESPRE SALONUL IMOBILIAR – Face parte din portofoliul K Group, un consorțiu de companii active în domeniul organizării de evenimente, cu o cifră de afaceri anuala cumulată pe grup de 2,5 milioane EUR. Povestea K Group începe în urmă cu 18 ani, când a pus bazele Bon Mariage, prima agenție full service de organizare de nunți. În 2007 a început să organizeze târgul de nunți, Mariage Fest, care are în prezent trei ediții pe an, cu o medie de 7.500 de vizitatori per ediție, iar din 2012 organizează anual Salonul Auto Moto, un eveniment maraton cu un trafic de 50.000 de persoane. Cu Salonul Imobiliar, K Group închide un cerc al evenimentelor pe care le organizează pentru cele mai importante momente din viața unei famili: nunta, achiziționarea unui autoturism și a locuinței.  Programul de vizitare:
Vineri: 12.00 – 19.00, ultima oră de intrare – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 19.00, ultima oră de intrare – 18.00
Duminică: 10.00 – 18.00, ultima oră de intrare – 17.00

Prețul unui bilet este de 10 RON.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here