Ce Târguri de Crăciun vor vizita românii?

0
1060

Spre surprinderea celor care vor spune “suntem abia în luna septembrie”, mai sunt nici 2 luni până când pieţele centrale ale celor mai frumoase oraşe din Europa Centrală vor îmbrăca hainele de sărbătoare. Nu lăsa să treacă anul acesta fără să ajungi la unele din cele mai tari târguri de Crăciun din Europa!
Cunoaştem un trend crescător, astfel că tot mai mulţi români de toate vârstele şi categoriile sociale optează pentru sejururi speciale care includ fabuloasele Pieţe de Crăciun, toată luna decembrie. Coruri de copii care cântă colinde, mirosul de pâine proaspătă, coaptă în cuptor de lut, vinul fiert cu scorţişoară, bradul uriaş înălţat în mijlocul pieţei plăsmuiesc o atmosferă unică, de sărbătoare şi bucurie, ca să enumerăm o parte din farmecul unei Pieţe de Crăciun.
“Cele mai căutate şi dorite destinaţii sunt PRAGA, Salzburg, VIENA, Cracovia, BERLIN, Nuremberg, Bratislava, Paris, New York dar şi tururile Pieţelor de Crăciun din Austria sau Bavaria. Există variante de transport cu AVION precum şi circuite cu AUTOCAR. Tarifele sunt cuprinse între 199 de euro şi 999 de euro/persoană şi diferă semnificativ în funcţie de destinaţie, modul de transport, numărul de zile, târgurile de Crăciun incluse în program, etc” reiese din datele agenţiei Fortuna Business Travel din Bucureşti.
Menţionăm 2 programe cu foarte mare căutare la turiştii români.
“Primul este pachetul de CRĂCIUN în LAPONIA, cea mai dorită vacanţă a anului pentru care avem zbor direct şi foarte multe surprize şi beneficii incluse. Avionul este deja plin pe jumătate, în octombrie nemaifiind locuri disponibile. Pentru vacanţă de Crăciun în Laponia tarifele încep de la 1399 euro de persoană şi sunt diferenţiate în funcţie de adult/copil. Preţul nu-i tocmai un chilipir dar eşti sigur că ceea ce vezi aici nu mai vezi în altă parte şi prea multe şanse la o a doua viaţă nu avem” se arată în comunicatul Fortuna Business Travel.
O menţiune specială o merită pachetul care cuprinde Stockholm- Tallin- Helsinki, concept unic pe piaţă exact în mini-vacanţa de 1 Decembrie cu ghid român însoţitor, pe care l-am numit Magia Nordului în Turul Pieţelor de Crăciun, pentru care mai bine de 3 sferturi din locuri s-au ocupat deja.”

Efervescenţa din economie se vede şi în vacanţelor românilor care au reînceput să călătorească tot mai variat şi mai des. Amintim că locurile disponibile pentru toate pachetele de Târguri şi Vacanţe de CRĂCIUN şi Crăciun 2017 sunt limitate aşa că pentru a prinde locuri sigure trebuie să facem rezervare timpuriu iar momentul potrivit este acum. Odată ajunşi aici, nu vă lăsaţi furaţi de căsuţele colorate şi de vinul savuros. Amintiţi-vă şi de prietenii rămaşi acasă. Veţi găsi pentru ei suveniruri dintre cele mai deosebite” transmit reprezentanţii Fortuna Business TRAVEL.

Despre Fortuna Business Travel: activează pe piaţă turistică de peste 16 ani, ocupaţia noastră principala şi favorită fiind vacanţele: chartere spre cele mai îndrăgite plaje, croaziere (cererea a crescut anul acesta de 4 ori), oferte honeymoon, vacanţe exotice; în acelaşi timp ne-am specializat în corporate travel şi evenimente corporate, printre clienţii noştri putând enumeră companii medii şi mari din diferite sectoare ale mediului privat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here