Ce este o legătură?

0
2772
Ce este clasa de mijloc?

O legătură cu o altă persoană sau organizație este ceva care vă permite să comunicați cu ei sau să aveți contact cu ei. … Dacă faceți legătura între o persoană sau un lucru cu alta, susțineți că există o relație sau o legătură între ele.

Legatura în mediul de afaceri

În mediul de afaceri firmele nu există ca entități independente, ci sunt legate între ele prin intermediul diferitelor tipuri de relații, de legaturi. Unele dintre aceste legături sunt clare și contractuale, în timp ce altele sunt implicite și mai puțin transparente.

Despre companii sau oameni de afaceri se spune ca au legaturi de afaceri , daca între acestea entitati de business se desfasoara activitati comerciale, schimburi comerciale de date, bunuri sau informatii.

Legaturile în era tehnologiei

În tehnologia informatiilor, un hyperlink, sau pur și simplu o legătură, este o referință la datele pe care utilizatorul le poate urma făcând clic sau atingând. Un hyperlink indică un document întreg sau un element specific dintr-un document. Hipertextul este text cu hyperlink-uri. Textul de la care se leagă se numește text ancoră.

Un exemplu de Hiperlink este acesta Hiperlink

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here