Cati bani sparg membrii familiei regale din UK ?

0
4192
royal family uk

Chiar dacă William și Kate apar întotdeauna modești în fața presei, iar la diverse evenimente nu epatează cu ținutele scumpe, viața pe care o duc nu este tocmai ieftină. Întreținerea celor doi tineri din familia regală britanică, cărora li se alătură și rebelul Prinț Harry costă destul de mult.

4,6 milioane de dolari pe an, să fim mai exacți. Ducesa de Cambridge a fost lăudată pentru faptul că îmbracă aceleași haine de mai multe ori și pentru că nu dă sume amețitoare nici pentru ținutele copiilor săi, George și Charlotte, chiar dacă și-ar permite acest lucru. Cu toate acestea, banii vin și se duc, iar viața regească este scumpă, la propriu și la figurat.

Suma exorbitantă acoperă costurile anuale pentru cei trei tineri, William, Kate și Harry, pentru siguranță și staff, călătorii și ținutele purtate la evenimente oficiale. Banii vin cu acceptul Prințului Charles, urmașul la tron, care are acces la mai multe proprietăți care aduc anual un venit de 31,1 milioane de dolari, de care poate dispune așa cum vede de cuviință.

Reprezentanții Palatului Buckingham au făcut publice sumele, însă nu au explicat pentru fiecare categorie în parte cum s-au cheltuit, notează Harper’s Bazaar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here