Cătălin Ivan: ADN va proteja voturile tuturor candidaților care nu au reprezentare parlamentară, care nu fac parte din oculta care a luat captive toate instituțiile publice ale statului, inclusiv Parlamentul. Facem un apel la unitate pentru democrație, pentru ca votul românilor să conteze.

0
974

„Astăzi, în România nu există alegeri libere! Nu oricine poate candida, și mai puțini sunt cei care îșipot finanța campania, doar unii numără voturile, șiabsolut nimeni nu are cum să încurce partidele parlamentare!“

Cătălin Ivan, candidatul ADN Alternativa pentru Demnitate Națională la Președinția României, face un apel la unitate între toate forțele politice și candidații înscriși în această cursă electorală care nu au reprezentare parlamentară pentru securizarea voturilor și pentru a lupta împotriva actualei clase politice care și-a acordat prin legislația electorală privilegii. „Sistemul electoral actual este neconstituțional, nedemocratic și protejează o clasă politică incompetentă, coruptă și vândută unor grupuri de interese străine românilor“, spune candidatul ADN.

Partidele parlamentare derulează campanii electorale de zeci de milioane de euro din banii fiecărui român! Autoritatea Electorală Permanentă le decontează la finalul campaniei sumele de bani cheltuite, astfel încât toată mașinăria infernală de propagandă pe care o dezlănțuie ajunge să fie o povară integral în sarcina bugetului de stat. Românii au un singur vot la urne, dar sunt obligați să le plătească banii de campanie lui Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Dan Barna, Theodor Paleologu sau Kelemen Hunor!“, atrage atenția Cătălin Ivan.

Cătălin Ivan anunță că ADN se angajează în reformarea profundă a sistemului electoral din România și asigură toți candidații înscriși în cursa prezidențială care nu fac parte din „ocultă“ că le va proteja voturile în toate secțiile în care va avea reprezentanți. ADN face parte din 17 Birouri Electorale Județene și va avea câteva mii de reprezentanți în secțiile de votare.

„Lupta cu actuala clasă politică și cu privilegiile pe care și le-a acordat prin legi ticăloase trebuie să fie una comună și invit toate forțele politice și candidații care sunt defavorizați de sistemul electoral actual să ni se alăture. În România, în ciuda faptului că avem un articol din Constituție care oferă fiecărui cetățean dreptul de a alege și de a fi ales, am văzut că nu oricine poate să candideze. La fel, sunt puțini cei care își pot finanța o campanie electorală decentă din bugetul familiei și nu au norocul să beneficieze de zeci de milioane de euro din bani publici! În plus, problema securizării voturilor este una vitală, câtă vreme doar unii candidați au dreptul la reprezentanți în toate secțiile de vot!“, încheie Cătălin Ivan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here