NISA vă dă întâlnire la CARNAVALUL „KING OF ENERGY” intre 11 și 25 februarie 2017

0
3365
NISA vă dă întâlnire la CARNAVALUL „KING OF ENERGY” intre 11 și 25 februarie 2017

În mai putin de două luni, vor incepe grandioasele festivități ale Carnavalului de la Nisa.

Va oferim noutați si sfaturi practice pentru a putea profita la maximum de această ediție, cu numărul 133, a celebrului Carnaval.

Nisa se pregateste pentru acest eveniment!

1800 de persoane vor fi implicate in organizarea festivalului impreuna cu 1100 de artiști și muzicieni din întreaga lume!

Ecoul Carnavalului de la Nisa rezonează în întreaga lume. Televiziune, radio, multimedia, print, jurnaliști independenți … In fiecare an sunt emise sute de acreditari.

În 2017, va fi inaugurat un nou parcurs, identic pentru toate evenimentele.

Traseul paradei carnavalului, si cel al bataliei cu flori, a fost complet reproiectat. Ambele evenimente vor avea loc pe o singură cale. Parada va pluti pe Place Massena și in jurul gradinilor la Promenade du Paillon (mai jos puteți vedea harta traseului).

untitled-1

Datorita măsurilor de securitate sporite, parcursul și programul Carnavalului au fost modificate. Decizia a fost luata în colaborare cu Prefectura Alpes-Maritimes.

Daca veti participa la unul sau la mai multe evenimente ale carnavalului “King of Energy”, iată câteva sfaturi și informații care vă vor fi de ajutor.

Noul parcurs, acelasi pentru toate evenimentele, a fost redesenat pentru a găzdui spectatorii într-o incintă complet sigură. Acest nou traseu implică inchiderea Promenade du Paillon înainte și pe toată durata evenimentului.

 

Parada își păstrează formatul avut anterior.

Tribunele cu scaune numerotate vor fi instalate in zona Place Massena iar pasarelele cu locuri in picioare, vor fi amplasate în două zone diferite:

– Zona A pe Place Massena. Spectatorii se vor bucura de ambianță maximă (paradă, sunet, gazdă, ecrane gigant, brigada de animație) pentru un spectacol plin de culoare, muzică și energie.

– Zona B în jurul Promenade du Paillon (Bd Jean Jaures Avenue Félix Faure și Traverse Flandra-Dunkirk), intr-o incintă complet securizata și îngrădita, in interiorul careia spectatorii se pot misca liber.

Traseul bataliei cu flori a fost modificat, fără a afecta formatul și calitatea spectacolului.

 

Bine de știut

 

Traseul paradei se va intersecta cu liniile de tramvai astfel ca unele opriri nu vor mai fi posibile, statiile fiind mutate. Pentru detalii, apelati la “Lignes d’Azur”.

Un dispozitiv de siguranță consolidat va maximiza liniștea vizitatorilor.

Masurile de securitate au impus demarcarea ariei festivalului prin instalarea de porți și garduri, în scopul de a controla foarte strict traficul.

Accesul in zona va fi permis doar pe baza unui bilet de intrare.

11 porti de acces vor permite publicului să ajunga in inima festivalului.

Poarta de acces indicata pe bilet va trebui să fie respectata in mod obligatoriu.

Important

Pentru accesul copiilor sub 5 ani, va trebui sa aveti un “bilet gratuit pentru copil”. Acestea vor fi ridicate împreună biletele pentru adulți, achzitionate.

Verificări sistematice vor fi efectuate la toate intrările la evenimentele Carnavalului.

Pentru a evita formarea cozilor, va sugeram sa va asigurați că puteți ajunge cu cel puțin 1 oră înainte de începerea spectacolului.

Dispozitive anti-intruziune vor fi  amplasate pe toate străzile adiacente. Poliția va fi prezentă la fiecare dintre cele 11 intrari si in jurul zonei. Ca în fiecare an, o brigadă canină va inspecta zona înainte de fiecare spectacol.

Pentru detalii suplimentare vizitati site-ul Carnavalului http://www.nicecarnaval.com/

290811_5657281db3899_5c5ae668b475ba1c6084eb5a49b21689dc6ac994 king-of-media-at-the-nice-carnival-parade-443x384 nice-carnival-parade-toy-story-float-701x464 xnice-carnival5-jpg-pagespeed-ic-ro5lbega5x

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here