Cardul de masa BT poate fi inrolat in aplicatia BT Pay

0
1548

Cardul de masă BT, versiunea digitală a bonurilor de masă tipărite, poate fi înrolat în aplicația de tip wallet BT Pay. Poate fi folosit, în funcție de accesarea aplicației prin Android sau iOS, pentru plata cu telefonul a cumpărăturilor alimentare şi a consumației la restaurant în rețeaua de parteneri ai băncii, respectiv pentru verificarea sumelor de pe card şi a tranzacțiilor efectuate cu acesta.

Lansarea acestei opțiuni, în premieră în România, este încă un pas făcut de Banca Transilvania în direcția digital, de data aceasta pentru clienţii în număr foarte mare care primesc salariul la BT.

Aplicația BT Pay poate fi descărcată gratuit din Google Play Store sau App Store, pe smartphone-uri cu Android şi iOS şi presupune adăugarea în format digital a cardurilor BT, aşa cum este cardul de masă.

BT Pay, experiențe noi la cumpărături

  • Principalele funcționalități ale BT Pay sunt următoarele: Cumpărături şi Transfer de bani cu telefonul, Împarte costul, Solicită bani de la mai multe persoane şi Trimite bani către contacte multiple din telefon.
  • Pentru cardul de masă BT înrolat în aplicație, având în vedere specificitatea lui, sunt valabile o parte dintre funcționalitățile BT Pay: de pe iOS clienții pot vizualuza soldul şi istoricul tranzacțiilor efecuate cu acestea, iar de pe Android pot efectua inclusiv plăți cu telefonul în rețeaua de parteneri ai băncii, care poate fi consultată aici.
  • BT este prima bancă din România care oferă posibilitatea de a plăti contactless, cu telefonul, cu ajutorul BT Pay.
  • Aplicația este descărcată, în medie, de 1.000 de ori/zi, de la lansarea din ianuarie a.c.
  • Face parte din Colecția BT Pay, care cuprinde, pe lângă aplicație, stickerul, ceasul şi brățara contactless.

 

Cardul de masă BT a luat locul tichetelor de masă clasice

  • Acest produs, lansat de BT în acest an, este un card Visa contactless, care poate fi obținut exclusiv prin angajator dacă se numără printre instituțiile sau companiile din România care oferă angajaților tichete/bonuri de masă ca beneficiu extra-salarial.
  • Conferă flexibilitate la plată, indiferent dacă valoarea acesteia este mai mică sau mai mare decât cea a unui tichet de masă clasic.
  • Este reîncărcabil: angajatorul alimentează lunar cardurile de masă ale angajaților cu suma echivalentă bonurilor de masă. Banii de pe Cardul de masă – fizic sau din BT Pay – nu pot fi retraşi, respectiv transferați.
  • Pentru clienții persoane fizice care au Card de masă BT, comisionul de emitere/reemitere, adminstrare şi plăți este zero.
  • Asistență 24h/24: 0800 80 CARD (2273); 0264.594.337.

Banca Transilvania este cel mai mare jucător pe piaţa de carduri din România, cu 3,2 milioane de carduri emise. Tranzacțiile efectuate cu acestea şi cu accesoriile de plată BT Pay au crescut cu aproape 35% față de aceeaşi perioadă a anului trecut.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here