Caravana Comunității a fost binecuvântată

0
1146

Ieri, înainte de a porni către sute de oameni nevoiași cu daruri de mărțișor – câte o floare și câte un pachet cu alimente – Caravana Comunității a fost binecuvântată de mai mulți părinți, care colaborează cu noi în cadrul unei slujbe religioase.

Au fost prezenți părintele Gabriel Nicodim de la Biserica Sf. Nicolae Broșteni, părintele Nicolae Iancu, de la Biserica Sfânta Fecioară Maria, părintele Sergiu Nicolaescu, părintele Robu Cătălin Ovidiu, precum și părintele Zamfir, de la biserica Sf. Antonie Colentina. Părinții în dreptul numelui cărora nu am nominalizat bisericile au fost trimiși de părintele protopop Popescu. Eforturile noastre sunt susținute intens și de părintele Iordăchescu Ionuț de la Biserica Foișor. Patriarhia Română a făcut o donație.

Și iată cum sute de oameni nevoiași din București vor beneficia de ajutorul acordat sistematic de voluntarii Caravanei Comunității, oameni din diverse medii sociale, care, neacceptând niciun ajutor de la instituții de stat, își donează lunar o parte din venituri, pentru a achiziționa alimente de primă necesitate, haine, rechizite, ameliorând astfel situația unor nevoiași din Capitală.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here