”Caci celui care are i se va da iar celui ce nu are si ce are i se va lua”-Marcu-4:25

0
2928

Marius mi-a scris pe FB mesajul pe care l-am atașat mai jos.

Marius, nu mă pricep la “sfaturi utile”. Cât despre zgârcenia mea și suta ta de euro eu zic că :

• Dacă mi-ai da suta aș păstra-o in euro. Sau in dolari. Mai degrabă in dolari pentru că am fost in destule țări de pe planeta unde euro n-avea valoare. Dolarul, da. Americanii își vor reveni primii. Europenii sunt greviști și leneși. 😂 Dolar, euro… Alege tu !

• Din suta ta nu aș pune nimic pe bursă! Cred mai mult in flerul lui Warren Buffet care si-a vandut tot din companiile aeriene decat in pozitivismul astora că a crescut Nasdaq. Aiurea.

• Ca să-mi păstrez suta m-aș uita cu mare atenție in spatele cortinei “Totul va fi bine”. In câteva ore sau zile din Argentina o sa vina o veste care-ți va influența și suta ta. Incercă să fii informat. Amintește-ți vorbele biblice : “Caci celui ce are i se va da; dar de la cel ce nu are si ce are i se va lua” (Marcu 4, 25)

• N-aș cumpara prea multe de suta ta chiar dacă știu că din cauza asta vine tsunamiul. Toți apar acum la televizor incercând să te convingă să dai drumul la consum cu suta ta. Fii precaut! Marius, cu suta ta n-o să schimbi direcția vântului dar măcar poți să-ți ajustezi pânzele ca sa ajungi la destinație. Dan , ăla zgarcitu’ pe care-l știi de mic. 😂

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here