BT Leasing, crestere finantari cu 50% in 2017

0
1708

BT Leasing (BTL), companie a Grupului Financiar Banca Transilvania, a finanţat în primul semestru al acestui an bunuri în valoare de 65 de milioane de euro, ceea ce înseamnă o creştere cu 50% faţă de primele şase luni ale anului trecut.

Cross-sellingul cu Banca Transilvania a constituit principalul canal de vânzare, care a generat aproximativ 50% din totalul finanţărilor BTL. Orientarea a fost în principal către microîntreprinderi şi IMM-uri cu activitate mai ales în domeniul transporturilor de mărfuri.

Rezultatele BT Leasing au fost susținute mai ales de sectorul auto, compania acordând cu 70% mai multe finanţări faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent. Din totalul finanţărilor auto, 46% au fost pentru autoturisme, 40% pentru vehicule comerciale grele, iar 14% pentru vehicule comerciale uşoare.

Ionuț Morar, Directorul General al BT Leasing, declară: “Ne bucurăm de rezultatele din acest an, iar în următoarele luni ne focusăm pe consolidarea relaţiilor de business cu clienții. Avem servicii dedicate de plăţi externe directe, în special în Germania, oferim consiliere financiară şi costuri diminuate la produsele de leasing. În plus, pentru a susține start-up-urile şi IMM-urile, avem produse rapide de finanţare”.

BT Leasing are peste 20 de ani de experiență pe piață, peste 10.000 de clienți şi 20.000 de contracte încheiate.

BT Leasing | Grupul Financiar Banca Transilvania

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here