BT Capital Partners, consultanță exclusivă prin care QuEST Global Services a achiziționat IT Six Global

0
1879

BT Capital Partners, divizia de investment banking a Grupului Financiar Banca Transilvania și membru exclusiv în România al Oaklins, a asigurat consultanța exclusivă în tranzacția prin care gigantul software mondial QuEST Global Services a achiziționat compania românească IT Six Global. Înființată în anul 2005, IT Six oferă servicii de inginerie pentru clienți din domeniul sănătății şi dispozitive medicale, Hi-Tech, transport și logistică, respectiv domeniul tranzacțiilor de înaltă frecvență. Serviciile IT Six constau în dezvoltare de software, aplicații personalizate, soluții încorporate, aplicații mobile, asigurarea calității, testare și consultanță IT.

Alexandra Popa, coordonatorul departamentului de Investment Banking al BT Capital Partners: “Ne bucurăm să contribuim la închiderea cu succes a tranzacției dintre QuEST Global Services și IT Six Global. Vedem un interes crescut din partea investitorilor strategici globali în domeniul IT în ceea ce priveşte companii de succes din România, având în vedere specialiştii locali în acest domeniu. Continuăm să fim activi în tranzacții transfrontaliere datorită partenerilor noștri din rețeaua Oaklins din toată lumea și să fim implicați în tranzacții care privesc domeniul IT în România, unul dintre domeniile efervescente din această perioadă”.

 Vali Iancu, fondator și CEO, IT Six: ”Suntem încântați de achiziția IT Six de către QuEST Global Services. Combinarea celor două companii deschide oportunități importante pentru clienții și angajații din România. Capabilitățile noastre în diverse domenii și capacitatea dovedită de QuEST în procese scalabile vor crea o ofertă de servicii de excepție pentru clienții noștri. Ca organizație globală, vom putea atrage clienți importanți în România, vom crea mai multe locuri de muncă în domeniul ingineriei de înaltă calitate și vom avea o contribuție importantă în economie. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu QuEST Global Services pentru a ne extinde rolul de companie de servicii de inginerie de nivel mondial”.

 Gerhard Hauk, Managing Director, QuEST Global Germany: “Adăugarea IT Six Global ne va spori capacitatea și capabilitatea de a veni în sprijinul clienților noștri din diverse domenii. IT Six va contribui, de asemenea, la diversificarea serviciilor și va consolida relațiile cu clienții existenți în Europa.”

 Ajit Prabhu, Chairman&CEO, QuEST Global: “Pentru a continua să fim cel mai de încredere furnizor de soluții de inginerie pentru clienții noștri, căutăm în mod constant talente remarcabile. IT Six are o experiență importantă în software și în integrarea sistemelor în diferite industrii, iar această achiziție strategică ne va ajuta să ne consolidăm capacitățile de livrare în Europa. Prin integrarea echipelor noastre din întreaga lume ne vom putea consolida poziția noastră, aceea de partener preferat în industria IT.” BT Capital Partners a fost până acum consultant şi a intermediat peste 50 oferte publice, în valoare de peste 1 miliard de euro.

BT Capital Partners

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here