Brexit: Nigel Farage vorbeşte despre îndoielile pe care le are cu privire la ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană

0
706

Cel mai activ politician britanic în ceea ce priveşte organizarea mai multor campanii împotriva imigraţie în Regatul Unit, a declarat în această dimineaţă, la un post de radio, că încă mai are câteva îndoieli cu privire la Brexit, nefiind convins că acesta se va întâmpla, cu adevărat.

Nigel Farage, fostul lider al Partidului Brexit (Partidul pentru Independenţa Regatului Unit – UKIP), a dezvăluit că încă nu este 100% încrezător că Marea Britanie va părăsi UE la 31 ianuarie, în pofida angajamentului luat de premierul Boris Johnson.

„Este 99,9% sigur că vom pleca la data de 31 Ianuarie dar diferenţa de 0,1% se datorează faptului că nimeni nu vorbește despre faptul că Parlamentul European este cel care trebuie să aprobe Brexit-ul. Votul final nu va fi în Parlamentul Britanic, ci în Parlamentul European, în conformitate cu tratatele UE. Cred că până la urmă vor fi de acord, chiar dacă domnul Guy Verhofstadt, înainte de Crăciun, a lansat mai multe ameninţări la adresa Brexit-ului”.

Într-adevăr, atât parlamentele europene, cât și cele din Marea Britanie trebuie să voteze în favoarea acordului Brexit propus de primul-ministru Boris Johnson pentru ca acesta să se producă.

Să vedem dacă, la final, dorinţa lui Nigel Farage se va împlini.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here