BRD leaks – Wilde Rose Metal. DIICOT a fost indus în eroare de mafia din BRD formată din Claudiu Cercel, vicepreşedinte BRD, Dana Bajescu, fost director grup Dorobanţi şi Marius Mazilescu, director grup Mari Clienţi Corporativi

2
4987

Adevărul iese întotdeauna la suprafaţă. Iată încă o lecţie despre viaţă şi adevăr pentru Claudiu Cercel şi Dana Bajescu, două personaje legate istoric cu fire de tip mafiot.

Ghandi spunea că „cei mai periculoşi oameni sunt mincinoşii”.

În dosarul Bancherii 1, procurorii au dovedit că vicepresedintele Claudiu Cercel conlucrase cu mafia ţigănească în legătură cu creditul Alram Servinvest dar a scăpat de investigaţia în legătură cu creditul şi leasingul legat de firma Wilde Rose Metal, afacerea fiind consumată în martie 2008 în Sucursala Dorobanţi.

– Wilde Rose Metal: 2,8 milioane euro credit + leasing de sute de mii de euro

– Alram Servinvest: 1,1 milioane euro credit


Citiți și – DIICOT indus în eroare de mafia ţigănească din Cornetu-Sintesti, în strânsă colaborare cu mafia din BRD. Vicepreşedintele BRD, Claudiu Cercel, ale cărui jocuri murdare fuseseră descoperite de “Vulpea” cea isteaţă, reuşeşte să îl inducă în eroare pe fostul Preşedinte BRD, Guy Poupet.


2 COMMENTS

  1. BRD cuib de mafioti. Smecheri de Dorobati nasiti de vicele Cercel si tiganii din Sintesti si oleaca din fosta Securitate. Sa-i ia naiba pe toti. Imposibil. Au dat spaga peste tot. Asa ca “good bye”. Spagarii cumpara pe toti…procurori, politisti,judecatori.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here