BestJobs a lansat serviciul de staffing pentru perioade scurte

0
1454

Luna aceasta aduce mari schimbări pentru platforma BestJobs: s-a lansat serviciul de staffing pentru perioade scurte.

Utilizatorii au acum șansa să experimenteze tot mai multe joburi, să nu mai depindă de un program fix de lucru. Pot alege să aplice atât la ture de lucru pentru a obține un venit suplimentar cât și la joburi de lungă durată folosind aceeași platformă.

Angajatorii pot posta acum și ture de lucru de minim 5 ore și maxim 5 zile pentru a acoperi nevoile de personal pe termen scurt. Pot solicita ajutor pentru activități diverse, cum ar fi livrarea de produse, aranjarea mărfii pe raft, sau pentru munca de sezon în restaurante și hoteluri.

Tot ce trebuie să facă e să posteze tura, și să aleagă locația si durata. Utilizatorii din zonă primesc notificare, fiind verificați de BestJobs înainte de a prelua tura. Angajatorii scapă de procesul clasic de angajare, pentru că lucrătorii sunt angajați ca zilieri. Odată ce tura e finalizată și acceptată, banii sunt transferați în contul lucrătorilor. Plata turelor se face în credite BestJobs, la un preț minim de 3 credite pe oră.

Întregul proces se desfășoară rapid oferind posibilitatea companiilor să găsească personal gata verificat și disponibil pentru turele de lucru, să urmărească cu ușurință activitatea turelor și să scape de birocrația necesară și de plata lucrătorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here