Benefiicile CREDITELOR RISCO, cel mai rapid serviciu de Business Intelligence

0
1869
CREDITELOR RISCO

Incepand din luna iulie, RisCo ofera utilizatorilor trecerea  la noul sistem de CREDITE, cea mai buna alegere pentru a va bucura de servicii premium in cel mai scurt timp posibil!

Pentru a facilita accesul la o experienta completa si personalizata a utilizatorilor pe site-ul nostru, imbunatatim in mod periodic facilitatile pe care le punem la dispozitia clientilor.

Astfel, CREDITELE RISCO vin ca o urmare fireasca la standardul de experienta digitala pe care o ofera tehnologiile de astazi. RisCo se aliniaza la tendintele actuale din online, punand accent pe libertatea de miscare a clientului si pe timpul rapid de transmitere a informatiilor.

Folosind Creditele RisCo, veti beneficia de informatiile dorite despre toate companiile din Romania, la costuri reduse si cu avantaje unice, pentru a va asigura ascensiunea intr-un mediu de afaceri cat mai sigur si profitabil.

Creditele RisCo sunt unitati de cont, prin care se tine evidenta si consumul tuturor serviciilor utilizate. De la data achizitionarii, Creditele RisCo au valabilitate de 12 luni. In acest fel nu mai este necesar ca utilizatorii sa cumpere separat fiecare serviciu oferit de RisCo (rapoarte, monitorizare, selectie firme, alerte, rapoarte internationale) si sa astepte ca aceste servicii sa le fie activate manual pe cont. Ei beneficiaza de acum de flexibilitate totala: pot cumpara orice serviciu RisCo pe baza creditelor achizitionate si le pot folosi in orice moment.

Cele 3 noi tipuri de PACHETE/abonamente (START, PRO, EXPERT) disponibile va sunt oferite la cele mai avantajoase preturi de pe piata, avand in vedere si multitudinea de privilegii incluse:

risco

Pentru ca suntem siguri de calitatea serviciilor noastre, va oferim in continuare optiunea de returnare a creditelor in termen de 30 de zile, in cazul in care serviciile pe care vi le oferim nu va sunt utile in afacerea dumneavoastra.

Special pentru clientii nostri, am gandit si urmatorul beneficiu: valabilitatea creditelor existente in cont se extinde automat cu 12 luni, la orice noua achizitie de credite!

DE CE SA ALEGI SISTEMUL DE CREDITE RISCO?

 • Cel mai rapid mod de a avea siguranta si transparenta in afaceri, potentand cresterea profitabilitatii
 • Este seviciul care respecta cele mai inalte standarde de calitate, in acelasi timp aducand valoare adaugata si beneficii multiple utilizatorului
 • Ne-am castigat increderea si cea mai buna reputatie de pe piata, prin serviciile oferite portofoliului nostru de clienti:  peste 3 milioane de rapoarte efectuate pana in prezent, despre oricare din cele 650.000 de companii din Romania care raporteaza date financiare catre institutiile statului
 • Modernizarea sistemului ofera acces nelimitat la serviciile RisCo. Pe site-ul nostru, gasesti cele mai bune informatii, mereu actualizate – si la un click distanta. Profita de deschiderea pe care ti-o oferim! Creditele din Contul personal iti permit acces liber la Rapoarte, Liste si Selectii Firme, Export date firme, Diagrame, Alerte, Rapoarte Internationale, Download. Nu ai nicio restrictie!
 • Viteza de lucru imbunatatita: initial, toate serviciile trebuiau activate separat de catre personalul de suport RisCo sau prin efectuarea platilor cu cardul. In prezent, serviciile sunt disponibile in permanenta, iar utilizarea se face IMEDIAT, gratie CREDITELOR, pentru ca experienta de utilizare sa fie simpla si eficienta.

Pe scurt, CLIENTUL  RisCo se bucura de:

 1. EXCELENTA UNUI PACHET UNIC DE BENEFICII
 2. MOBILITATE si DIVERSIFICARE: utilizezi Rapoarte, Liste si Selectii Firme, Export date firme, Diagrame, Alerte, Rapoarte Internationale, Download, doar pe baza creditelor din cont
 3. VITEZA: orice serviciu este disponibil imediat, fara a fi nevoie de activari manuale
 4. SIMPLITATE: Spuneti ADIO la conditionari, activari, contracte, facturi proforme la fiecare serviciu!
 5. SIGURANTA: evidenta tuturor operatiunilor este tinuta de un singur sistem, cel mai fiabil!
 6. CONECTIVITATE: site-ul nostru o sa va devina cel mai bun prieten, resursa infailibila a produselor financiare superlative!

ALEGE  PERFORMANTA, ALEGE  RISCO!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here