Banca Transilvania susţine telemedicina prin soluţia de plată cu cardul IPay BT

0
1082

Medicii antreprenori care doresc să ofere de acum înainte consultaţii online pot apela la soluţia de telemedicină şi la soluţia de plată cu cardul a serviciilor medicale, oferite de DataKlas eMedical şi Banca Transilvania, prin Divizia Pentru Medici.

Primul pas este accesarea siteului Divizia pentru medici/Telemedicina, unde sunt detalii despre DataKlas eMedical, aplicaţia de telemedicină, respectiv despre IPay BT, soluţia de plată online.

Telemedicina înseamnă accesul rapid de oriunde – prin telefon, calculator sau tabletă – la sfaturi medicale, asistenţă în cazul urgenţelor, respectiv monitorizarea în timp real a pacienţilor pe parcursul tratamentului.

Banca Transilvania încurajează medicii antreprenori să implementeze modalităţi noi pentru colaborarea cu pacienţii. Pe de altă parte, prin această facilitate, banca doreşte să contribuie la formarea unui comportament cât mai precaut şi responsabil în ceea ce priveşte sănătatea, prin întâlniri online cu medicii, pentru a primi sfaturi medicale şi pentru tratarea la timp a unor afecţiuni.

Peste 20.000 de cabinete, clinici şi spitale lucrează cu Banca Transilvania.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here