Banca Transilvania oferă 8 burse liceenilor cu spirit antreprenorial

0
557

Banca Transilvania, partener al Spark Week – The Future Entrepreneurs Festival, oferă 8 burse liceenilor cu spirit întreprinzător, pentru a beneficia gratuit de experiența acestui festival unic în România. Liceenii vor avea ocazia să interacționeze cu domeniul de business, prin participarea la întâlniri şi workshop-uri.

Evenimentul este organizat de EA – The Entrepreneurship Academy, în 26 – 31 august a.c., în Bucureşti şi se adresează adolescenților din toată țara, din clasele a X-a, a XI-a sau a XII-a. După înscrierea online, vor fi selectate 40 de persoane pentru a participa la festivalul de antreprenoriat, dintre care 8 vor beneficia de Burse Founders by BT.

Experiența The Future Entrepreneurs Festival:

  • Participanții se vor întâlni cu fondatori şi manageri de businessuri şi organizații precum: UNTOLD & NEVERSEA, Therme București, Mercato Communale, M60, Mamizza, Trend Consult, Asociația Dăruiește Viață, StartCasa, Brand Architects, Tudor Personal Tailor și Banca Transilvania.
  • Workshopurile vor combina teoria cu practica, iar tematicile vor fi: marketing, vânzări, gândire antreprenorială, dezvoltare de business etc.
  • Înscrierea se face online, completând acest formular.

Pentru BT, implicarea în acest program este un nou mod de a contribui la educația antreprenorială a noilor generații.

Citeste si  Fundația Comunitară București şi Banca Transilvania lansează “Inclusiv în cartier”, program de finanţare pentru proiectele destinate comunităților de cartier din capitală

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here