Banca Transilvania lansează chatbot-ul Ino, care ajută clienţii cu informaţii despre amânarea ratelor

0
999

Pentru clienţii care au nevoie de informaţii despre amânarea ratelor la credite – stadiul solicitării, ce presupune facilitatea etc. – sau doresc să aplice, Banca Transilvania lansează un canal suplimentar de comunicare: chatbotul Ino. Clienţii pot dialoga cu asistentul virtual intrând pe siteul băncii, în fereastra de dialog din hompage.

Chatbotul este unul dintre proiectele digitale prioritizate de bancă în această perioadă. A fost dezvoltat in-house de echipele BT Digital (Chatbots & Machine Learning), UI & UX, Customer Care & Call Center şi Marketing, Comunicare & PR, folosind platforma oferită de Drudit, partener al Băncii Transilvania de aproape doi ani.

Ce informaţii pot afla clienţii de la chatbot:  

  • Statusul solicitării pentru amânarea ratelor pentru clienţii care au aplicat;
  • Paşii necesari pentru a aplica online pentru amânarea ratelor;
  • Ce presupune amânarea ratelor;
  • Dobânzi, comisioane, asigurări asociate creditelor;
  • Condiţiile care trebuie îndeplinite pentru a beneficia de facilitate;
  • Cum se poate renunţa la amânarea ratelor.

Personalitatea chatbotului Ino

Numele Ino vine de la inovaţie, de la focusul BT pe digital banking pentru a veni constant cu soluţii de banking online pentru clienţi. Ino comunică exclusiv prin chat, 24h/24, iar în această perioadă este de ajutor clienţilor interesaţi de amânarea plăţii ratelor la credite.

Banca Transilvania are 5 chatboţi în echipă: Livia (pentru clienţii persoane fizice, prin Facebook Messenger, Skype şi telefon), Raul (pentru clienţii companii, prin Facebook Messenger sau Skype), Dave (asistent online pentru echipa BT helpdesk), AIDA (asistent pentru echipa băncii, pentru subiecte legate de resurse umane) şi, de acum înainte, inclusiv Ino.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here