Banca Transilvania este prima bancă din România care oferă clienților posibilitatea să plătească cu ceasul inteligent

0
859

Plățile cu telefonul mobil sunt disponibile de mai multă vreme, însă de luna aceasta clienții acestei bănci au posibilitatea să achite cumpărăturile și cu ajutorul ceasurilor inteligente.

Banca Transilvania a lansat o nouă opţiune de plată la comercianţi, respectiv posibilitatea de a face shopping cu smartwatch-ul Garmin care are opţiunea Pay, prin conectarea cardurilor Visa BT cu acesta.

Prin această lansare împreună cu Garmin, Banca Transilvania face încă un pas în direcţia digitalizării şi oferirii unor experienţe pozitive clienţilor, care au acum şase alternative de plată a cumpărăturilor – cu cardul fizic, cu cardul digital din aplicaţia BT Pay, cu unul dintre accesoriile colecţiei BT Pay (ceas, brăţară, sticker – toate contactless) şi, de acum înainte, inclusiv cu smartwatch-ul Garmin.

“Românii s-au obişnuit în ultimii ani cu plăţile contactless, care oferă avantaje incontestabile: rapiditate, uşurinţă şi simplitate. Dispozitivele electronice de mici dimensiuni purtate ca accesorii preiau toate aceste avantaje şi merg chiar mai departe: sunt în permanent contact cu utilizatorul şi sunt integrate natural în acţiunile lui, de aceea experienţa de plată este intuitivă şi sigură’, apreciază Cătălin Creţu, general manager pentru România, Croaţia, Malta şi Slovenia în cadrul Visa.

Pentru înrolarea cardului Visa BT în smartwatch, clienţii au nevoie de un device compatibil şi de un cont Garmin, înrolat în smartphone.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here