AudioBrief.News – noua ta sursă de știri audio pe economie, tehnologie si startup-uri

0
854

AudioBrief.News este o platforma on-line nou lansata, care aduce utilizatorilor știri sumarizate în format audio pe domenii precum economie, tehnologie și startupuri. Aplicația este disponibilă gratuit și se adreseasă oricărei persoane doritoare de a rămâne la curent într-un mod facil cu știri din domeniile enumerate.

Un raport realizat în 2018 de Nielsen, o companie globală de cercetare și măsurare a audiențelor online, a concluzionat că streaming-ul audio la cerere reprezintă 54% din consumul total de audio, procent care a crescut de la 22% în 2015; 2017 reprezentând anul în care majoritatea consumului audio s-a facut prin on-line, iar tendința continuă să crească și în anul 2018.

“Ne dorim să fim platforma pe care oamenii o accesează când doresc să fie la curent cu știrile din domeniile lor de interes. Aceștia își selectează la început preferințele iar aplicația construiește o listă de știri audio de 30-50 de secunde bazate pe preferințele selectate. Facem asta prin sumarizarea știrilor existente, prin transformarea lor în format audio și prin atribuirea sursei, iar în cazul în care doresc să vadă detalii aceștia pot vizita linkul spre sursa și știrea originală. Utilizatorii ideali ar fi cei care merg zilnic spre birou, fie cu mașina, fie cu mijloacele de transport în comun și le-ar fi mai confortabil să asculte știri în acest timp. În acest moment, conținutul este doar în limba engleză urmând să îl extindem și în alte limbi după perioada de testare. Pe termen lung dorim să avem parteneriate cu redacțiile de știri pentru a le furniza un nou canal de difuzare al conținutului creat de acestea sau pentru a le pune tehnologia la dispoziție” a declarat Mircea Vădan, unul din inițiatorii acestui startup și partener în compania Activize.Tech ce susține dezvoltarea produsului.

AudioBrief.News poate deveni PLATFORMA pentru știri audio la cerere unde utilizatorii pot asculta mai multe știri în format audio, în timp ce publicațiile își cresc audiența.

AudioBrief.News este disponibilă acum atât sub forma unei aplicații web, dar și mobile și poate fi descărcată de pe Google Play și Apple Store. Fiind lansată recent, utilizatorii pot să folosească platforma gratuit.

Cititorii și oamenii interesați sunt bineveniți să testeze aplicația și să transmită feedback pe www.audiobrief.news.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here