Au dispărut bani din conturile oamenilor la CEC BANK!!!

0
3825
CEC BANK
CEC Bank a demarat o anchetă la agenţia Zlatna unde mai multi clienti s-au plâns ca au ramas fara bani in conturi.
Reprezentanţii CEC Bank derulează o anchetă internă la agenţia Zlatna, după ce mai multe persoane susţin că au rămas fără bani în conturi, iar în cazul în care se va dovedi că sunt implicaţi angajaţi ai băncii instituţia îi va despăgubi pe clienţii afectaţi.

Isi despăgubesc clienții

„CEC Bank cunoaşte situaţia creată la agenţia Zlatna, judeţul Alba, şi este în curs o anchetă internă. Banca oferă tot sprijinul autorităţilor în acest caz iar în situaţia în care acestea vor dovedi implicarea salariaţilor sucursalei în astfel de acte, Banca va lua măsurile care se impun, inclusiv de despăgubire a clienţilor afectaţi”, au declarat reprezentanţii băncii.
De asemenea, banca precizează faptul că activitatea curentă a agenţiei se derulează în mod normal.

Zeci de mii de euro

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, cel puţin câteva zeci de mii de euro ar fi dispărut din conturile mai multor persoane din Zlatna şi împrejurimi deschise la o unitate bancară din oraş, în cauză fiind depuse vineri la Poliţie mai multe plângeri.
,,Au fost depuse până în prezent 19 plângeri. Acestea vor fi preluate pentru cercetare de către Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, subcomisar Luminiţa Prodan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here