Atelier smARTkid de comunicare, 6-9 ani, de 1 APRILIE

0
1525
Atelier smARTkid de comunicare, 6-9 ani, de 1 APRILIE

Atelierul de de comunicare smARTkid, pentru copiii cu vârste între 6 și 9 ani, cursul despre  poezie, are loc sâmbătă, 1 aprilie, de la 11.30, la Librăria Cărturești Verona, în Mansarda Copiilor.

Atelierul este sunt susținut de Livia Lucan- Arjoca, trainer și specialist în comunicare, iar tehnicile de predare sunt cele ale educației experiențiale.

 Atelierul este un curs de sine stătător, dar face parte dintr-un modul de 4 ateliere de comunicare pe durata cărora sunt explorate poezia, proza și textul utilitar, ca modalități de exprimare, înțelegere a realității, dezvoltare a creativității și imaginației, dar și ca pretexte pentru ca cei mici să devină relaxați când vorbesc în public.

Taxa percepută pentru 1,30 h este 35 de lei și include toate materialele folosite la atelier. Copiii vor lua acasă toate fișele și obiectele de tip handcraft realizate la atelier.

Pentru copii, realitatea este o poveste

Ce povești creează copilul tău? Cum sunt personajele imaginate după chipul și asemănarea lui? Care sunt monștri pe care îi doboară în luptele lui de Super Erou? Ce rime îi plac și ce îi face plăcere să citească?

Creațiile copiilor spun aproape totul despre nevoile lor de afecțiune, conectare și recunoaștere. Îi ajută să se simtă bine în pielea lor, să își comunice stările și să fie empatici.

 Ce învață cei mici când își sondează imaginarul și vorbesc în public?

Copiii care vor frecventa modulul de comunicare smARTkid pentru categoria de vârstă 6 – 9 ani vor socializa, interacționa și vor lua parte la exerciții care le vor stimula abilitățile de comunicare, public speaking şi inteligenţa emoţională.

  • Vor învață cuvinte noi și vor folosi corect cuvintele pe care le aveau deja în vocabular
  • Își vor cunoaște, explora și exprima coherent emoțiile și gândurile
  • Vor crea personaje pe care le vor descrie și le vor implică într-o acțiune, utilizând desenul sau scrisul
  • Vor crea povești pornind de la imagini și scenarii prestabilite
  • Vor ști să diferențieze un personaj negativ de un personaj pozitiv
  • Vor ști să diferențieze un personaj secundar de un personaj principal
  • Își vor face autoportretul și vor realiză o descriere
  • Vor asculata povestiri scurte și poezii își vor spune părerea despre respectivele texte învățând să își exprime punctele de vedere în public
  • Vor crea o poveste comună, sub forma unei benzi desenate, pe modelul ștafetă

 Primul înscris primește o carte cadou!

Înscrie-ți copilul la atelierele de comunicare smARTkid, modulul pentru categoria de vârstă 6 – 9 ani! Îl vom încuraja să fie curios, curajos, să experimenteze, să se exprime, să fie flexibil și lipsit de prejudecăți! În viața reală și în viața imaginară!

Modulul de comunicare destinat copiilor cu vârste între 6 și 9 ani durează 4 săptămâni, câte o ședința de 1,30 ore, sâmbăta, începând de la ora 11.30, în librăria Cărturești Verona, Mansarda copiilor, la 5 minute de metrou “Piaţa Romană” dupa orarul: 1 aprilie, 22 aprilie, 6 mai şi 20 mai.

Înscrierile se fac pe e-mail la adresa:  [email protected] Veți primi pe e-mail confirmarea înscrierii și detalii organizatorice (despre locul de desfășurare, modalități de plată, obiectivele SMART de învățare). De asemenea, puteți vizita pagina evenimentului și după înscrierea pe mail, va rugăm să dați și join event aici: https://www.facebook.com/events/1815236805360831/

Primul părinte care își înscrie copilul la atelier, primește CADOU volumul “Te iubesc, orice culoare ai avea” de Mihaela Coșescu. (http://carturesti.ro/carte/te-iubesc-orice-culoare-ai-avea-458004?p=2&t=c_quick-search&s=te+iubesc+orice+cu)

 Antrenorii de creativitate ai acestui modul sunt Livia Lucan-Arjoca, trainer, scriitor și specialist în comunicare, despre care puteți citi mai multe detalii aici și Mariana Minea, trainer, specialist in marketing.

Beneficii ale atelierelor:

Copiii se vor distra utilizând cuvintele în joacă, își vor dezvolta abilitățile de comunicare și relaționare, se vor împrieteni cu textele literare, își vor exersa imaginația și capacitatea de a fi expresivi folosind cuvintele, atitudinea, vocea. Se vor simți confortabil în preajmă cărților.

În cazul copiilor cu dificultăți de utilizare a limbajului, atelierele pot reprezenta punctul din care încep experiențele pozitive și stimulante cu vorbele.

Despre toate atelierele smARTkid disponibile în acest moment găsiți informații pe website-ul www.7arte.org

Dacă sunteți interesați de ateliere smARTkid cu alte teme, sau de ateliere smARTkid destinate altor grupe de vârstă, cereți informații la [email protected]

Vă încurajăm să vizitați pagina noastră de facebook și să ne urmăriți activitatea, aici: https://www.facebook.com/atelieresmartkid/

Mulțumim sponsorului nostru, KANDIA DULCE, care ne oferă pentru degustare deliciosii biscuiți Cremita cu cremă de fructe de pădure și partenerului nostru Librăria Cărturești Verona, care ne găzduiește și ne oferă cel mai parfumat și mai gustos ceai din lume, la fiecare atelier!

Atelierele educative, creative și recreative smARTkid sunt un proiect de educație experiențială marcă a Asociației 7 ARTE, www.7arte.org.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here