ARRI lanseaza ALEXA LF 4K

0
1306

Noua camera ARRI ALEXA LF!

ARRI introduce un nou sistem cu senzor in format mare, creat pentru a indeplini si a depasi asteptarile segmentului profesional de productii video, asigurand o libertate creativa fara precedent. Bazat pe o versiune 4,4K de mari dimensiuni a senzorulului ALEXA, noul sistem complet este format din camera ALEXA LF, obiectivele ARRI Signature Prime cu montura LPL si adaptorul PL la PLP.

Elementele sistemului au fost gandite astfel incat sa profite la maxim de senzorul marit, oferind in acelasi timp compatibilitate cu obiectivele, accesoriile si workflow-urile existente pe piata la ora actuala.

Beneficiind de un senzor sensibil mai mare decat un full frame, ALEXA LF inregistreaza navit in format 4K la cea mai buna calitate a imaginii garantata de ARRI. Asta le permite producatorilor de filme sa exploreze o estetica imersiva a unui format de mari dimensiuni ce pastreaza colometria naturala a senzorului, pentru tonuri de piele placute la vedere si capabilitati uimitoare pentru un workflow HDR si WCG.

ARRI ALEXA LF permite o gama variata de formate de inregistrare, inclusiv ProRes si ARRIRAW necriptat, necompresat, de pana la 150 fps.

Alaturi de noua camera avem o noua gama ARRI Signature Prime, cu montura LPL, compusa din 16 obiective pentru senzori de format mare cuprinse intre 12 mm si 280 mm. Familia de obiective dispune de o precizie optica de ultima generatie, insa a fost creata astfel incat sa redea o imagistica organica, imblanzind usor si oferind un plus de textura imaginii tipice pentru senzorii de format mare, cu tonuri de piele naturale si un bokeh “cremos”, dupa cum il descriu reprezentantii companiei.

Un T-stop rapid de T1.8 faciliteaza o adancime superficiala a campului si iar focalizarea lina ii ofera subiectului o prezenta accentuata in cadru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here