Apple Pay la Banca Transilvania: un mod sigur, rapid şi uşor de a face plăți

0
1002

Banca Transilvania, liderul pieței bancare din România, le aduce azi clienților Apple Pay, prin care  plățile devin simple, rapide şi sigure. Cu Apple Pay pe iPhone, Apple Watch, iPad sau Mac, clienții pot efectua plăți rapid şi comod în magazine, prin aplicații sau prin internet.

Siguranța şi confidențialitatea stau la baza Apple Pay: la utilizarea cardului de debit sau credit cu Apple Pay, numărul cardului nu este stocat pe dispozitiv sau pe serverele Apple. Este alocat un Device Account Number, criptat şi stocat în siguranță în device, iar fiecare tranzacție este autorizată cu un cod unic de securitate.

“Plățile mobile sunt şi mai uşoare acum pentru clienții noştri, când extindem posibilitățile de a plăti contactless cu cardurile BT Visa şi Mastercard inclusiv pentru cei care preferă să folosească la cumpărături iPhone-ul sau Apple Watch. Este o veste excelentă pentru clienții BT care iubesc Apple.” – declară Ömer Tetik, CEO, Banca Transilvania.

Apple Pay este uşor de instalat. Clienții BT vor continua să primească toate beneficiile pe care le au în prezent prin folosirea cardurilor de debit şi de credit.

Cu iPhone şi Apple Watch, clienții pot plăti cu Apple Pay în magazine, restaurante, taxiuri, la automate şi în multe alte locuri. La cumpărăturile online cu Apple Pay, prin aplicații sau pe Safari, nu mai este necesar să fie adăugate manual datele cardului pentru plată sau informaţiile de livrare și facturare. Fiecare cumpărătură prin Apple Pay este autentificată cu o simplă privire sau atingere, prin Face ID sau Touch ID, sau cu parola dispozitivului.

Pentru mai multe informații despre Apple Pay, vizitați https://www.apple.com/apple-pay/.

Banca Transilvania | Comunicare & Relații Publice

Banca Transilvania:

Banca Transilvania este cea mai mare bancă din România. BT are peste 3 milioane de clienți, 8.000 de angajați şi peste 500 de sedii. BT este singurul brand bancar românesc din clasamentul Brand Finance Banking 500 (2019 and 2018) şi este cel mai valoros brand bancar românesc în clasamentul Brand Finance din 2019, 2018 si 2017. Povestea BT a început în Cluj-Napoca, acum 25 de ani, cu o echipă formată din 13 persoane.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here