Apple încearcă să salveze declinul tabletelor prin lansarea iPad Pro 2 în trei dimensiuni

0
2863
Apple

Tabletele iPad sunt într-un declin constant la capitolul vânzări, iar Apple pare să încerce o reorientare a acestei categorii de produse de pe piaţa consumer spre business.

După lansarea modelelor iPad Pro în variante de 12,9” şi 9,7”, compania pare să pregătească două noi modele, unul dintre acestea păstrând proporţiile variantei iPad Mini. Desigur noile versiuni ar fi exchipate cu hardware-ul nou, suport pentru Apple Pencil şi cu SmartConnector pentru ataşarea de accesorii.

Primăvara lui 2017

Conform Macotakara, un blog japonez care a mai dezvăluit detalii despre produse Apple înainte de lansare şi cu alte ocazii, Apple plănuieşte să ţină un eveniment de lansare în primăvarea lui 2017. Aceasta se va concentra pe prezentarea noii serii de dispozitive iPad Pro 2, care va veni în trei variante. Este vorba despre o actualizare a versiunii cu display de 12,9” şi lansarea a două noi tablete iPad Pro, cu display de 10,1” şi de 7,9”.

Display mai mare de 10
Aceasta nu este prima dată când auzim noutăţi despre un iPad cu display care depăşeşte 10”, însă informaţiile din trecut sugerau că diagonala măsoară 10,5”, nu 10,1. Variantele mai mari de tablete iPad Pro 2 ar putea integra cameră foto de 12 megapixeli şi blitz True Tone, asemeni smartphone-urilor iPhone 6S, însă nu au apărut informaţii suplimentare despre hardware-ul intern. Cu siguranţă însă, Apple va opta pentru o versiune îmbunătăţită a chipset-ului A10 Fusion, care a debutat luna trecută pe iPhone 7.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here