Apocalipsa dupa Caramitru junior!

0
959

Guvernarea USR incepe in forta…Haisa vedem cat e lauda si cat nu, cat e politicianism si cat nu si mai ales cat e adevar si cat e minciuna…Pentru ca dupa ce visele se destrama si aburii inocentei se duc precum make upul dimineata..ramana realitatea buboasa si netransparenta a colcaielilor politice, a bagabontelii de tip Firea si a stupiditatii de tip Dancila…Pana la proba contrarie iata ce scrie Caramitru junior cel cu vila de 3 milioane de euroi inocent pe FB propriu si sa i dam sansa sa si faca asta

”Andrei Caramitru susţine că guvernarea USR va începe printr-un audit la fiecare instituţie publică făcut de o firmă internaţională, pentru a curăţa sistemul de stat de pile, cunoştinţe, relaţii. „În fiecare primărie şi instituţie pe care o vom prelua – vom începe cu un audit. Făcut de cele mai serioase firme internaţionale. Rezultatul îl facem public. Şi după – tăiem sinecurile, contractele fraudulente, restructurăm. Şi – esenţial – trimitem dosare detaliate la DNA“, a scris Andrei Caramitru, membru USR, pe Facebook.

Citeste mai mult: adev.ro/ptwq9t

Andrei Caramitru

22 hours ago

In fiecare primărie și instituție pe care o vom prelua – vom începe cu un audit. Făcut de cele mai serioase firme internaționale.
Rezultatul îl facem public.
Și după – tăiem sinecurile, contractele fraudulente, restructurăm. Și – esențial – trimitem dosare detaliate la DNA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here