Apetit pentru digitalizare în 2021: Jumătate de milion de utilizatori de carduri Sodexo își vor crea cont în aplicația MySodexo și vor opta pentru plăți mobile

0
729

Sodexo România, lider în domeniul beneficiilor extra-salariale și a serviciilor pentru calitatea vieții din România, a făcut publice datele despre utilizarea instrumentelor sale de plată mobile în 2020.

Pentru a facilita utilizarea acestor instrumente, compania lansează MySodexo, o nouă aplicație globală, dedicată consumatorilor săi, sigură și ușor de utilizat. MySodexo are integrată tehnologia inovatoare InstantCard care permite înrolarea cardurilor imediat ce au fost emise, un beneficiu pentru companiile care au optat pentru munca de la distanță.

„Soluțiile globale Sodexo integrează ultimele tendințe în materie de plăți pe care ne bucurăm să le oferim angajaților din România. Pandemia a influențat modul în care facem plățile, sporind apetitul pentru soluțiile digitale și mobile. Vom continua să investim pentru a oferi o experiență optimă în utilizarea serviciilor și suport activ. Estimăm că, până la finalul anului, 500.000 de utilizatori Sodexo vor apela la MySodexo și soluțiile noastre de plăți mobile, peste media pieței”, a declarat Manuel Fernandez Amezaga, Country CEO Sodexo BRS România.

În 2020, un total de 100.000 de utilizatori de carduri Sodexo au efectuat circa 1,4 milioane de tranzacții cu telefonul mobil, ceasuri inteligente sau tablete. Cifrele din 2021 vor crește pe fondul înrolării unui număr mai mare de carduri în aplicație. De la începutul anului, numărul de carduri înrolate în aplicația MySodexo a ajuns la 350.000.

MySodexo este disponibilă gratuit pentru utilizatorii Sodexo, posesori de card sau în curs de obținere a acestuia, utilizatori de dispozitive mobile cu sisteme de operare Android sau iOS. Aplicația permite verificarea soldului, realizarea de plăți mobile, verificarea rețelei de parteneri, acces la promoții, blocarea cardului sau aflarea PIN-ului, dacă a fost uitat. Pentru dispozitivele cu Android, MySodexo integrează direct opțiunea SodexoPay. Utilizarea PIN-ului la efectuarea de tranzacții sau accesarea contului oferă un plus de securitate utilizatorilor MySodexo.

MySodexo oferă beneficiarilor opțiunea de înrolare imediată a cardurilor emise, prin InstantCard. Această soluție a fost gândită pentru companiile cu angajați care lucrează de acasă sau care au sedii în mai multe locații, cazuri în care cardurile pot ajunge cu întârziere.

Sodexo a devenit în 2020 primul emitent de tichete din România care a oferit utilizatorilor posibilitatea de a înrola toate produsele disponibile în sistemul de plată cu telefonul. Serviciul Sodexo Pay a fost lansat în 2019 pentru utilizatorii Android. În același an, Sodexo a introdus și plata prin intermediul Apple Pay, pentru utilizatorii de iOS.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here