Apare o nouă reţea de benzinării, Rottco

0
2264
Rottco

Rottco Consult, un distribuitor de produse petroliere controlat de Paul Pop, fost director în cadrul Rompetrol şi Lukoil, a anunţat astăzi apariţia unui nou lanţ de benzinării în România, prin afilierea mai multor benzinari particulari. Primele 30 de pompe vor fi instalate în această săptămână în staţiile operatorilor independenţi.

“Rottco a testat și a început instalarea primelor 30 de pompe de distribuție de carburanți și a echipamentelor de interconectare și de plată adiacente în cadrul proiectului Rottco Synergy. Instatalarea se va termina saptămâna aceasta, iar alte 30 de statii urmează să fie echipate cu sistemele de interconectare și plată până la finalul acestui an sau în prima lună a anului viitor. De asemenea, compania a lansat propriul sistem de carduri pentru flote, fiind prima companie romanească independentă ce oferă astfel de servicii în cooperare cu benzinăriile particulare”, se arată într-un comunicat al companiei.

Servicii la nivel național

Statiile sunt repartizate pe principalele căi rutiere din țară, oferind transportatorilor o acoperire, practic, la nivel național.

„De asemenea, noul sistem de carduri Rottco Synergy permite alimentarea carburanți de aceeași calitate cu a marilor rețele de distribuție a produselor petroliere și accesul la servicii specifice operării de flote, controlul atent al cheltuielilor cu carburantul si gestionarea costurilor aferente exploatării flotelor de mașini și camioane”, se mai arată în comunicat.

“Prin acest program, proprietarii de stații independente vor fi în măsură să ofere servicii la nivel național, cu beneficii locale, un program care menține profitul acolo unde se generează, în benzinăriile independente, în folosul comunităților locale. Prin metode flexibile de facturare și de plată pentru flote și furnizori, vom fi în măsură să maximizăm beneficiile atât ale participanților la proiect, cât și ale beneficiarilor care sunt, în primă fază, operatorii si proprietarii de flote”, spune Paul Pop, director general Rottco Consult

Rottco are rol de integrator

“În acest proiect, Rottco are rol de integrator

și finanțează în mare parte standardizarea, integrarea și interoperarea informațională a serviciilor. Obiectivele strategice ale proiectului ROTTCO SYNERGY, lansat în iunie anul aceata, sunt: interconectarea benzinăriilor independente românești într-o rețea națională și interactivă, capabilă să ofere servicii similare marilor rețele internaționale, creșterea valorii afacerii proprietarilor independenți de stații precum și creșterea competitivității, obiective care se pot realiza doar prin accesul la servicii integrate specifice rețelelor de distribuție”, se arată în comunicat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here