ANTON LIXANDROIU-87 ANI O VESTE EXCEPTIONALĂ TRECUTĂ SUB TĂCERE DE CONDUCEREA ROMÂNIEI !

2
10338
ANTON LIXANDROIU

Anton Lixandroiu, cetăţean american şi român, a obţinut după ani de procese, ca Ungaria să-şi ceară scuze pentru HOLOCAUSTUL savarşit asupra românilor din Transilvania ca urmare a Dictatului de la Viena.

Interesant este ca cei de la Bruxelles au spus iniţial că “nu pot lua in considerare cele 2100 de probe trimise Tribunalului Internaţional dat fiind că aceste crime s-au petrecut înainte de înfiinţarea acestui tribunal.”

Dupâ acest raspuns imbecil, A.L. s-a adresat ONU, cerand ca toţi criminalii judecaţi la sfărşitul celui de al 2-lea Razboi Mondial, inclusiv Hitler, Mussolini, Horty, să fie reabilitaţi, deoarece acestia au făcut crime inainte de infiinţarea Tribunalului International. Răspunsul şi rezultatul bombă, a fost că…

UNGARIA ŞI-A CERUT IERTARE ÎN PLENUL ONU, PENTRU HOLOCAUSTUL DIN NORDUL ARDEALULUI ! O premieră !

În Romania ştirea a fost lasată deoparte. Să nu se supere UDMR-ul.

FELICITARI ANTON LIXANDROIU !

ANTON LIXANDROIU (87 ANI)

2 COMMENTS

  1. Cinste si deosebita consideratie pentru acest mare ROMAN!!. Dupa aprecierea mea, aceasta persoana de exceptie ar trebui onorata cu cele mai inalte distinctii de catre statul Roman. Dar cum am constatat de nenumarate ori, acest stat nu are coloana vertebrala ; asa ca sper ca, cel putin asociatiile de buni romani, daca mai exista, sa ii ofere acestei persoana o compensatie morala si sa il onoreze, cat mai este in viata, pentru gestul sau. Felicitari Domnule ANTON LIXANDROIU !!!

  2. Organismul Plenul ONU pur și simplu nu există. Știrea pare falsă. Să se publice link-ul cu scuzele Ungariei. Serviciul TV al ONU transmite totul în direct și păstrează înregistrările!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here