Ani frumosi si…luxosi

0
3111
serviciul-roman-de-informatii

Well…Well, Well…  Mai întreb odată – pe ăștia nu-i oprește nimeni din vorbit?  Declarațiile astea ne dezvăluie că Traian Băsescu nu a fost în control la Cotroceni – ne spune fără îndoială – dacă-i adevărat bineînțeles, că serviciile de informații, deși subordonate președinției, au subordonat ele însele președintele.  Oops – Houston we have a problem.  O problemă cât Udrea de mare.  Sau poate cât Cotrocniul de mare – că la Cotroceni îi ai pe-amândoi la pachet.  Nu, acolo-i ai pe toți trei – El și Ea plus Oprea, cei trei care-au condus țara ca pe moșia lor proprie după spargerea PD-ului cu plecarea celor care l-au pus acolo.  Dar ce mai contează cine te pune-n scaun, contează cine te ține-n brațe și cine adună banu și aduce voturile.   Declarația asta extraordinară ne spune că Băsescu a făcut compromisuri în ce privește justiția și serviciile de informații pentru că s-a știut vulnerabil.  După spusele lui – șantajabil.

Ne mai spune că în dragostea lui nebună el chiar a crezut – săracul, că Udrea va ajunge în locul lui la Cotroceni.  Și-atunci, atunci toată lumea urma să stea liniștită, toată lumea urma să-și vadă în continuare de treabă – probabil încă 10 ani frumoși și – de ce nu, luxoși.  Enjoy :))

Elena Udrea a fost primul politician care a lansat acuzații extreme la adresa prim-adjunctului SRI, Florian Coldea. La mai bine de un an de la acuzațiilele lui Udrea, Traian Băsescu lansează o serie de dezvăluiri ce cutremură Serviciul.

Fostul președinte spune că dosarele sale penale au fost ținute de SRI pentru a-l șantaja.

”Și cu dosarul din Casa Mihăileanu, și cu dosarul cu Firea, voaiu să mă țină agățat de la forul superior. Forul superior e SRI, Florian Coldea. Ar fi vrut să nu mă mai implic politic, dar nu au reușit.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here