Angie Moda… Muzica trupului scăldată în culorile verii!

0
1386

Vă aduceţi aminte balada rock, Angie, a celor de la Rolling Stones?

„Angie, Angie

When will those dark clouds all disappear
Angie, Angie
Where will it lead us from here
With no lovin’ în our souls
And no money în our coats
You can’t say we’re satisfied
Angie, Angie

You can’t say we never tried”

Ce muzică, ce artişti, ce vremuri ale rock-ului adevărat… Anul 1973. Cei doi compozitori, solistul Mick Jagger şi chitaristul Keith Richards, muzicieni de excepţie, au creat o piesă cu adevărat nemuritoare, însă nu doresc să fac o pledoarie pentru trupă Rolling Stones… Nici nu au nevoie, „they are, definitely, on top”.

Totuşi, de ce i-am adus în discuţie… Pentru că piesa lor, asemenea multor altora, au inspirat oameni din multe, foarte multe, domenii de activitate.

În amintirea memorabilei balade, frumosul boutique store din Calea Victoriei, nr. 112, dedicat, exclusiv doamnelor, a primit din partea proprietarului, fan „înrăit” al muzicii de calitate, numele Angie Moda.

Este un loc cald, cu o atmosferă plăcută, relaxantă, care îmbie la discuţii, „ca între prietene”, în compania consilierelor de vânzări care pot, întotdeauna, să-ţi ofere sugestii pline de inspiraţie.

Nici nu este foarte greu, atâta timp cât la Angie Moda găseşti produse originale, de înaltă calitate, importate direct din Germania şi Italia, la preţuri excepţionale.

Dar să vedem despre ce este vorba…

În primul rând, despre pantaloni din Germania, Zerres Jeans, https://www.zerres.com/en/, cu o calitate excepţională a ţesăturii denim, croiţi după diferite tipare adaptate tuturor gusturilor şi siluetelor: de la slim fit până la XL, de la ultra-modern până la clasic, cu broderie, cu strasuri sau simpli. O pereche de pantaloni Zerres pot deveni „blugii preferaţi, din care să nu-ţi mai vină să ieşi”.

Tot la Angie Moda găseşti rochii şi bluze, din mătase sau in, import Italia, de la brandul internaţional Antonello Serio, http://www.antonelloserio.it/ iar gama de genţi, curele, eşarfe şi pălării pentru plajă, tot din Italia, este, cu adevărat, uimitoare.

Modelele sunt foarte diverse, într-o explozie de culori pastelate, de vară: roz prăfuit, corai, bleu, verde olive, galben, portocaliu, continuând cu imprimeuri florale sau în dungi.

La fiecare vizită, Angie Moda te aşteptă cu o promoţie diferită. Detalii despre acestea şi despre noile produse intrate în stoc găseşti pe Facebook şi pe Instagram la #AngieModa2017.

Nu îmi rămâne decât să vă invit, doamnelor, să vizitaţi boutique-ul Angie Moda, din Calea Victoriei, nr. 112 şi să reascultaţi piesa „Angie”, a celor de la Rolling Stones.

Sunt convins că îmi veţi da dreptate.

Să aveţi o vară frumoasă, plină de muzică şi culoare!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here