Analiza Tradeville – IPO-ul AAGES

0
1532

Pe scurt:

 Succesul AAGES ar putea atrage alte IPO-uri de mici dimensiuni la BVB;

 Intervalul de pret din oferta publica: 3.15-3.9 RON/actiune, plaja de estimari pe baza multiplilor calculati de noi: 2.1 – 7.3 RON/actiune;

 Companie industriala, cu un bilant echilibrat, 70% din vanzari la export si care mizeaza pe expertiza locala si pasiunea fondatorilor, dar avand si un potential risc de succesiune. In perioada 8 – 21 iunie 2017 se va derula oferta initiala pentru actiunile AAGES S.A. Targu-Mures, cu scopul listarii, sub simbolul AAG, pe piata reglementata a Bursei de Valori Bucuresti. Actiunile sunt vandute de 9 dintre actionarii minoritari ai companiei si reprezinta 15% din numarul de actiuni al AAGES.

In plus fata de continutul acestui raport, va indemnam sa consultati cu atentie Prospectul inainte de a face decizii de investitii relativ la IPO. Se vor primi oferte de subscriere la preturi situate intre 3.15 si 3.9 RON/ actiune, cu pas de cotare 0.01 RON, subscrierile efectuate in primele 4 zile lucratoare urmand a beneficia de un discount de 5% din pretul final de oferta.

Acesta din urma va fi determinat de intermediarul ofertei prin consultare cu cei 9 vanzatori in functie de subscrierile valabil efectuate la inchiderea ofertei, care poate fi in ziua de 21.06.2017 sau, daca se decide astfel, la finalul zilei in care se constata depasirea nivelului de supra-subscriere de 200%. Consultarea va avea in vedere doua criterii: dimensiunea totala a subscrierii (depasirea pragului de 50% pentru ca oferta sa fie declarata de succes) si obtinerea unui pret cat mai apropiat de limita maxima (3.9 RON/actiune).

Nota_de_companie_AAGES_07062017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here