ANAF tu stii ca Intrarom e in Insolventa???? Cum ar putea o companie amestecata in atatea afaceri dubioase despre care presa a scris kilometri de pagini-sa lucreze pentru ANAF??? Nu mai exista risc reputational in tara asta ?

0
3509

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) a primit 9 oferte pentru cumpărarea unui sistem informatic cu ajutorul căruia se va verifica accesul și operațiunile angajaților la bazele de date și la aplicațiile interne ale instituției.

Ofertanții sunt Greensoft, Aseeco See, Bion Advanced Support Team, Master Technology Systems, Softline Corporate Solutions, Powernet Consulting, Intrarom, Sunsmart Integrare IT și Template.

Estimat la 1,65 milioane de lei, fără TVA, sistemul informatic este parte a proiectului denumit “Creșterea integrității în ANAF prin cooperare instituțională și consolidarea capacității”, început în octombrie 2014.

Proiectul are o valoare totală de 2,37 milioane de euro, din care 2,02 milioane de euro provin din granturi norvegiene și 0,35 milioane de euro de la bugetul de stat.

“Obiectivul proiectului îl reprezintă dezvoltarea cadrului instituțional și a procedurilor de prevenire și combatere a corupției și a încălcării eticii profesionale, precum și creșterea nivelului de integritate în cadrul ANAF”, se arăta într-un comunicat al instituției din 31 octombrie 2014.

Contractul va avea o durată de 5 luni de la data atribuirii.

Citeste mai mult pe Profit.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here