Altex și Credex lansează ,,Creditul Bani Gheață”, de până la 10.000 lei, cash, pe loc

0
694

Altex ȋmpreună cu principalul său partener de creditare, Credex IFN, lansează ,,Creditul Bani Gheață”, prin intermediul căruia clienții pot obține până la 10.000 lei, cash, pe loc, ȋn orice magazin Altex și Media Galaxy. Ȋn plus, beneficiază de o perioadă de grație de 30 zile, ȋn care pot returna banii fără niciun fel de dobândă sau alte comisioane. 

,,Am gândit acest credit ȋn contextul ȋn care traversăm o perioadă marcată de scumpiri pe linie, ȋn care apar și tot felul de cheltuieli neprevăzute. Venim cu o soluție prin care ne ajutăm clienții să depășească eventuale momente de criză, rapid, sigur și fără costuri mari, pe termen scurt sau mediu. ,,Creditul Bani Gheață” nu este condiționat de o comandă trecută sau viitoare la Altex și oricine poate aplica pentru acest serviciu financiar”, declară Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Clienții pot aplica fizic pentru un credit, în oricare dintre magazinele Altex și Media Galaxy, sau online, pe site-ul Altex. Finanțarea creditelor de nevoi personale poate ajunge până 20.000 lei, iar clienții care aleg să meargă ȋn magazine au două opțiuni: fie aleg să primească banii cash, dacă vorbim despre suma maximă de 10.000 de lei, fie o sumă mai mare, ȋn cont. Cei care aplică online vor primi toți banii ȋn cont.

Dacă beneficiarii returnează suma ȋmprumutată, integral, ȋn 30 de zile, au costuri zero ale dobânzilor și comisioanelor. Adica, plătesc exact cât au primit. Dacă aleg o perioadă mai lungă de rambursare, dobânda este fixă și porneste de la 9,99%.

,,Ne bucurăm că putem extinde parteneriatul cu Altex, de la credite de bunuri de consum și la credite de nevoi personale. ,,Creditul Bani Gheață” a fost special conceput pentru clienții Altex, pentru situații neprevăzute sau nevoi imediate. Acest serviciu este accesibil atât salariaților, cât și pensionarilor, iar cei care aplică nu trebuie să dețină sau să aplice pentru un card de credit. Folosim un flux de creditare digital pentru contractele de credit, iar acest lucru înseamnă un proces extrem de rapid de aprobare pentru clienți, în 30 de minute pot pleca pleca acasă cu banii cash”, afirmă Traian Baicu, director general al Credex IFN. 

 

Persoanele interesate de accesarea creditului ,,Bani Gheață” pot afla mai multe detalii de la ofițerii Credex din magazinele Altex și Media Galaxy sau de pe https://altex.ro/nevoi-personale/pag/.

Despre ALTEX România 

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. 

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile. 

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România. 

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro. 

Despre Credex IFN

Înființată în anul 2018, Credex IFN S.A. este o instituție financiară nebancară, înscrisă în Registrul Special al Băncii Naționale. Compania face parte din grupul Altex România. În prezent, compania oferă o gamă variată de servicii financiare: credite de bunuri de consum, credite de nevoi personale, credite auto și asigurări de viață în parteneriat cu Metlife.

Credex IFN oferă soluții de creditare persoanelor fizice prin intermediul comercianților parteneri, prin Credex Broker, prin platforma site-ului Credex IFN și prin intermediul Aplicației Mobile Credex. De curând, Credex IFN oferă finanțare și IMM-urilor pentru achiziția de produse prin intermediul comercianților parteneri (Altex, Media Galaxy). 

Din 2021, Credex IFN este principalul finanțator de credite al magazinelor Altex, Media Galaxy și Mobexpert.

Credex IFN acordă credite cu sume ce pornesc de la 300 de lei până la 50.000 de lei, pentru personele fizice și între 5.000 și 500.000 de lei pentru persoanele juridice, cu o perioadă de rambursare de la două luni și până la maximum cinci ani.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here