Altex prelungește programul magazinelor, în Joia și Vinerea Mare!

0
1076

Altex, liderul pieței electro-IT din România, prelungește programul magazinelor Altex și Media Galaxy, pe 21 și 22 aprilie. Acestea vor fi deschise până la ora 23:00, ȋn Joia și Vinerea Mare. Ȋn cele două zile, clienții retailer-ului vor avea acces la credite cu dobândă zero, pe loc.

,,Ȋnainte de sărbători, alergăm ȋn toate părțile, pierdem timp ȋn plus ȋn trafic, avem mai multe lucruri de făcut, dar și liste mai lungi de cumpărături. Pentru a fi alături de clienți și a le oferi atât un confort sporit, dar și un ajutor concret, ținem magazinele Altex și Media Galaxy deschise până la 11 noaptea și oferim credite pe loc, cu DAE 0. Astfel, cumpărătorii nu mai sunt nevoiți să aștepte curierul acasă sau să ȋși modifice programul pentru a se sincroniza cu acesta”, spune Edvin Abdulachim, director comercial Altex.

Retailer-ul ȋși așteaptă clienții cu o gamă variată de produse, din multiple categorii: IT, comunicații, gaming, electrocasnice mici și mari, ȋncălzire, auto, bricolaj, iluminat, electrice, bucătărie, curățenie și igienă, jucării, produse pentru copii, băuturi, sport, mobilă etc. Nu vor lipsi ofertele speciale de Paște, dar nici serviciile suplimentare, precum: finanțare flexibilă, atât de nevoi personale , cât și pentru bunuri, asigurări, extra garanții, servicii de turism, prin Altex Travel, abonamente la electricitate și gaz.

Ȋn magazine, clienții beneficiază de consultanță de specialitate din partea echipei Altex, pentru a fi siguri că aleg produsele potrivite, fie că sunt pentru ei sau cadouri pentru cei dragi.

Despre ALTEX România

Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here