Altex deschide primul magazin din județul Caraș-Severin, ȋn Reșița

0
1889

Altex, liderul pieței de electro-IT din România, deschide primul magazin din județul Caraș-Severin, ȋn Reșița, cu o suprafață de aproape 3.000 de metri pătrați. Ȋntre 18 și 24 noiembrie, reșițenii vor avea acces la două campanii de reduceri – ofertele locale, dedicate deschiderii, dar și cele din ultima săptămână de Black Friday.

,,Investițiile ȋn tehnologie, digitalizare și energie verde sunt prezente și ȋn acest magazin, la fel ca ȋn toate unitățile noi ale Altex. Pentru anul acesta, mai avem ȋncă două deschideri planificate. 2022 se anunță cel puțin la fel de plin ca 2021, atât ȋn ceea ce privește magazinele noi, cât și reamenajarea celor existente”, a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex.

Magazinul, locație proprie, este unul modern, dotat cu tehnologie de ultimă generație, precum semnalizare digitală, etichete electronice și sistem de iluminare Smart Philips Hue, cu un control individual al luminii, pe zone, ce ajută la economisirea energiei electrice. Ȋn același timp, pe clădire vor fi montate 676 de panouri fotovoltaice, ȋn valoare de peste 150.000 de euro, ce vor produce 48% din consumul lunar de energie.

Clienții care vor vizita magazinul din Strada Fântânilor, nr. 1 (lângă Kaufland Luncă), pe 18 noiembrie, ȋn ziua deschiderii, sunt așteptați cu surprize și oferte speciale. Primele 300 de persoane care fac cumpărături de peste 150 de lei vor primi, gratuit, un set de măști de protecție ridicată. Doar ȋn această zi, magazinul va avea un program extins, de la 7:00 la 21:00.

Programul normal va fi între orele 9:00 – 21:00, de luni până sâmbătă, și de la 9:00 la 20:00, duminica.

Altex acordă o atenție sporită protecției clienților și angajaților. Noul magazin respectă toate măsurile recomandate de autorități pentru prevenirea răspândirii COVID-19, aplicate la nivelul întregii rețele:

  • Angajații poartă măști de protecție în spațiile interioare;
  • Este asigurat triajul epidemiologic înainte de intrarea în magazin;
  • Magazinul este dezinfectat în mod regulat;
  • Există o stație cu dezinfectant de mâini la intrarea în magazin;
  • În magazin și parcare sunt plasate benzi pentru a indica distanța de siguranță de minimum 2 metri între persoane.

 Despre ALTEX România

 Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România.

 Încă de la ȋnceput, compania Altex și-a propus să ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor și soluții de finanțare accesibile.

 Serviciul de 2X diferența versus alte magazine online sau offline asigură clienților cel mai mic preț din România.

 Altex și-a diversificat, de-a lungul timpului, și serviciile, nu doar produsele. Pentru a-și ajuta clienții să aibă acces la finanțare, Altex a înființat Credex, o companie de credite de consum, care oferă soluții optime de finanțare la dobânzi scăzute, pentru achiziția articolelor de pe website și din rețeaua națională de magazine. Din 2021, prin serviciul Altex Travel, clienții Altex au posibilitatea să ȋşi achiziționeze vacanțe direct din magazinele Altex și Media Galaxy, dar și online, pe www.altextravel.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here