ALL MEDIA COMPANY S.R.L – Reteta succesului: Abonarea la contracte cu statul si licitatii servite pe tava

0
3436

Ministerul Fondurilor Europene, condus de Rovana Plumb, a atribuit cel mai mare contract de publicitate pentru promovarea proiectelor de fonduri europene pe 2019. Licitatia a fost castigata de ALL MEDIA COMPANY S.R.L, o firma care reprezinta, in Biroul Român de Audit Transmedia – BRAT, revistele www.superbebe.ro si www.tabu.ro şi a avut, în 2017, o cifră de afaceri cu un milion de lei mai mică decât valoarea contractului câştigat pe 10 ianuarie.

Contractul

Conform caietului de licitaţii, campania campanie de publicitate de un an pentru care ministerul era dispus să dea 10.820.221 lei avea o componenta TV, una radio, urma să se desfăşoare şi online și outdoor. De asemenea, pentru aceşti bani, urma să fie realizat și un sondaj de opinie național. Banii proveneau din fonduri UE prin programul Programul Operational Asistenta Tehnica – POAT.

Planul pentru campanie de publicitate la televiziuni include minimum 3360 de difuzări ale spoturilor publicitare, dintre care cel puțin jumătate în prime-time (intervalul de maximă audiență). Potrivit caietului de sarcini, posturile de televiziune selectate trebuie sa facă parte din societăți de presă distincte, iar difuzarea spoturilor se va face într-o perioadă de minim 20 săptămâni (maxim 5 luni).

În ceea ce privește realizarea spoturilor publicitare, personajele vor fi actori sau personalități publice care nu au avut în ultimii 3 ani imaginea asociată vreunui partid politic sau vreunei campanii de publicitate politică.

În privința radiourilor, câștigătorul licitației trebuie să difuzeze 5 spoturi radio pe 2 posturi de radio naționale, într-o perioadă de minim 20 săptămâni şi maximum 5 luni.

Ministerul dorea, prin contract, şi realizarea a 5.400 de seturi de obiecte promoționale pentru ziariști – pixuri cu stick de memorie încorporat, suport de memorie electronică externă cu capacitate de 64 GB, agende cu elastic.

Contractul a fost atribuit pe 10 ianuarie 2018 pentru suma de 9903599 de lei.

Cine e firma care a castigat licitatia

ALL MEDIA COMPANY S.R.L este o firma care le are ca acţionare pe Ioana Ursica şi Doina-Ştefania Ursica şi care, în 2018, a avut o cifră de afaceri de 8.469.512 de lei şi un profit de 41459 de lei cu doar 5 angajaţi. Doina Stefania Ursica apare pe Linkedin ca fiind, în ultimii 10 ani, Traffic Manager pentru Realitatea TV, Romania TV, Music Channel, HIT Music,Channel, OTV, Etno TV, Taraf TV, Romantica TV, Telesport pentru DBV Media House., o alta agentie de publicitate.
All Media Company apare ca a mai castigat alte 3 contracte cu institutiile statului. Cel mai interesant este cu Universitatea Politehnica Bucuresti pentru care a castigat 125.000 de lei pentru conceperea si realizarea a 5 articole online. Acest contract a fost atribuit prin incredintare directa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here