AlephNews/Adrian Sarbu-Drumul catre Nicaieri

0
3248
Mai jos puteti citi cruda realitate a „inceputului si sfarsitului” Alif/Calif Media/Tv, a aramaicii si persanei arabilor evrei din capul lui Adrian Sarbu sau mai exact comentariile de pe pagina de  media legate de vocabularul jegos al unui mogul media…
 • Loria
  O, doamne, articolul ala a fost prea bland :)) hai sa va spun si eu ce am vazut in cele 7 luni cat am lucrat la Aleph (de cand s-a lansat televiziunea):

  ȘTIU, DECI ȘTII!
  Cum să NU conduci o televiziune – studiu de caz: Adrian Sârbu, Aleph News.

  – „Frecați *** toată ziua și vă bateți joc. Ai făcut un căcat. Vă mănâncă-n pizdă fetele?” – exprimări cu care sunt alintați jurnaliștii care lucrează pentru smart-social television.
  – „Tu faci ce vrei tu aici, ***-ți morții mă-tii de sclav? Ieși în *** mea afară că îți dau un cap în gură acum? Bă, vrei să te bat aici?” – monolog adresat în platoul de Știri unui angajat care mutase niște lumini pentru a se asigura o mai bună vizibilitate a cadrului. (Povestea din articol e reala).
  – Mână băgată în gât+una bucată sunetist lipit de perete în regie cu pumnul ridicat spre el. Agresor: Mike Adrian Sârbu Tyson.
  – Colegele, sunteți niște tâmpite. Și nesimțiții ăia de colegi care lipsesc de la workshopurile care ar trebui să facă acest prosdus mai bun (workshop = conferință Zoom de 3 ore, după programul de muncă de 10-12 ore, în care Adrian Sârbu îți explică de ce ești un tâmpit și cum își bagă *** în munca ta. Prezența OBLIGATORIE.) – Exprimări ireverențioase, absolut scabroase pentru un patron.
  – Încălcări ale legii:
  a) Individul care conduce postul tv, care dă ordine, țipă, înjură etc nu are nicio calitate în cadrul Societății Comerciale. Nu e acționar, administrator, manager, nici măcar angajat. În ce calitate dă ordine?
  b) agresare psihică și fizică prin abuz fizic și verbal a angajaților Societății Comerciale.
  c) întârzierea salariilor, practică repetată lunar. Concedierea celor care semnalează că nu e firesc ca salariile să întârzie cu zilele.
  d) amenințarea angajaților cu bătaia, procesele, concedierea.
  e) ingerința în politica editorială a postului („mai dă-i dracu’ pe imbecilii ăia de la (Partid), nu-i mai promovați atât”; „mă doare-n pulă de ce face Orban”; „ăștia* o să și-o tragă și vreau să arătăm cum și-o trag”; „pe smartul meu îl doare în pulă de idioții ăștia”.
  * Ăștia = coaliția de guvernare

  Poveștile de mai sus sunt relatări personale, multe dintre ele având loc în conferințe înregistrate audio-video.
  Povești auzite de la alții:
  Adrian Sârbu aruncând cu scaunul în Felix Drăghici.
  Adrian Sârbu aruncând cu pahare/telefon/cărți /orice la îndemână în angajații din birou.

  Așa se conduce o televiziune pt publicul smart? Sau așa s-a aleph praful de un proiect?
  Judecători, verdictul!

  PS: Încurajez toți angajații Pro sau Aleph care au fost tratați ca sclavi pe plantație de acest pseudo-regizor cu apucături de interlop să își expună povestea. Doar așa astfel de lucruri se pot și se vor schimba în bine. Oamenii au dreptul să știe (Știu, deci Știi). #insidejoke :))

  jkjk
  @Oblio
  De acord cu fanii.Aia de pe facebook.Tocmai ce mi-a aparut la „sugestie” o postare cu ironiile la adresa Vioricai Dancila si evident,majoritatea o aplaudau pe fostul premier

  nicolaenicolae
  doresc sa intreb cei doi fosti angajati au fost dati afara de patron sau

  DanaDana
  Pe Sarbu unii il vad ca pe un dumnezeu. Nu e. E un crizat care urla mult, agreseaza psihic (si ***) angajatii si isi bate joc de munca oamenilor. Sarbu nu a format profesionisti, Sarbu a profitat de profesionisti care i-au suportat mitocania. Asta cu marea lui forta de munca si de a motiva oamenii…povesti. El motiveaza oamenii aducandui in pragul nebuniei. Felicitari celor care au scris pentru acest articol! Au avut demnitatea de a tine capul sus in fata acestui securist.

  ElenaElena
  Injuratul e cea mai mica problema la Aleph. Sarbu a *** angajatii. In regie *** unui sunetist. Dupa altul a aruncat cu telefonul. Sedintele se termina cu rauri de lacrimi acolo, sunt presarate cu tone de invective si amenintari. La Pro era fix la fel. Ma mir ca abia acum a avut cineva curajul sa vorbeasca. Dar articolul e finut adevarul despre caracterul lui Sarbu e mult mai rau de atat.

  menumorutmenumorut
  Mda, AS este un nenorocit, d-aia de 25 de ani incoace este plina media romaneasca de oameni care s-au scolit la Pro&Comp. …Sarbu nu este un sef confortabil, dar sigur este un sef care te impinge inainte. Profesional vorbind. Si nici macar injuratul nu este vreo surpriza, el fiind dintotdeauna slobod la gura cand n-ai rezultate, desi de cele nai multe ori tot el iti si arata cum sa faci. Nu-i altul ca el in presa bastinasa. Ce se intampla zilele astea, se intampla in bucla din 95 incoace. Pentru sensibilii si melancolicii esuati in jurnalism : evitati-l pe Sarbu. Daca vi se pare ca pacatele lui sunt mai odioase decat ale patronilor de presa la care lucrati lejer si la 3 PM sunteti acasa, in papuci, iar vizionarismul lui este de ***, ramaneti acolo.

  MaxMax
  Sarbu nu a inventat nimic in viata lui. A cumparat un format de televiziune din Occident si a avut grija să se impământeneasca ideea ca el e artizanul. Adica a dat bani pentru know-how. De unde bani? Poate lumea a uitat că în decembrie ’89 acest personaj era regizor pe un car de emisie al TVR și că imaginile surprinse de operatorii din subordine in cladirea CC-ului nu au ajuns niciodata toate la telespectatori. Plus anii 2000 când Pro Tv ul era goarna lui Năstase și a mafioților din jurul lui…

  MM
  Adrian Sârbu este un om “rău de gură” când lucrurile profesionale nu ies așa cum își dorește, dar care, dacă ai o problemă personală, te va ajuta întotdeauna, cei ce îl cunosc știu despre ce vorbesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here