Afacere creată de doi tineri

0
885

Suntem o echipă de două persoane din Aiud, Alba Iulia, Bogan Popa (27 de ani) și Ioana Balica (25 de ani) care a lansat primul website din România dedicat în totalitate ceaiului matcha (www.matchacha.ro).

Credem că acesta este un topic interesant pentru o știre, așa că ne-am decis să vă scriem. Aveți o descriere mai detaliata a poveștii acestei afaceri în următoarele paragrafe.

Este primul business din România care importă superalimentul matcha direct din Japonia, acesta fiind la foarte mare căutare printre persoanele care au grijă de sănătatea lor și iubesc produsele naturiste, însă nu numai.

Atenția crescută în ultimul timp acordată produselor naturiste a creeat un boom pe piața românească și a creeat noi posibilități de afaceri, de care noi am profitat neezitat. Am văzut potențialul acestor tipuri de produse, așa că am creeat Matchacha – un ceai verde matcha sub formă de pudră exportat direct din Uji, prefectura Kyoto, Japonia.

Matcha este un tip de ceai verde cu proprietăți antioxidante incredibile. Acesta este făcut din frunze întregi de ceai verde care au fost aburite, uscate, apoi măcinate într-o pulbere fină.

Diferența dintre matcha și ceaiurile verzi este că pentru a face matcha se macină întreaga frunză, iar noi putem beneficia de toți nutrienții acesteia, care de altfel nu s-ar dizolva integral în apă într-un ceai normal.

Am lucrat mai mult de jumătate de an ca să putem să îi dăm drumul, deoarece noi ne-am ocupat de căutarea ceaiului, testarea mostrelor, creearea website-ului și a conținutului acestuia, deschiderea conturilor de social media, marketizare, contruirea depozitului, birocrație, etc. Finanțarea afacerii a fost proprie, însă preconizăm ca investiția să fie recuperată încă din primele luni.

Dacă aveți orice întrebări sau aveți nevoie de extra informații vă stăm la dispoziție.

https://www.matchacha.ro/

https://www.instagram.com/matchacharo/

https://www.facebook.com/MatchachaRO

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here