Adrian Sârbu din ciclul -„Înc-o țeapă și mă duc” – Cum la ,,neplătit” Sârbu doi ani pe Tucă să lucreze pentru el

0
2086

În Săptămâna Mare, când începeau pregătirile minivacanței de Paște, Marius Tucă a deschis două acțiuni în instanță contra unor firme controlate de afaceristul media Adrian Sârbu, solicitând achitarea unor datorii financiare.

Ambele dosare au fost înregistrate, în urmă cu o săptămână, la data de 20 aprilie, Marius Tucă având calitatea de creditor și Aleph Media SRL și Docudrama SRL fiind firmele înregistrate ca debitori. Adică, entități care, în baza unui raport juridic au o datorie față de creditor.

Acțiune demarată la Tribunalul București

Acțiunea se derulează la Tribunalul București și are ca obiect „ordonanță de plată”, conform art 1014 CPC (creditorul îi va comunica debitorului, prin intermediul executorului judecătoresc sau prin scrisoare recomandată, cu conţinut declarat şi confirmare de primire, o somaţie, prin care îi va pune în vedere să plătească suma datorată în termen de 15 zile de la primirea acesteia)”, anunță Fanatik.ro

Procesul intentat de Marius Tucă, trustului Aleph Media
Procesul intentat de Marius Tucă, trustului Aleph Media

Conform publicației, acțiunea în instanță nu este tocmai întâmplătoare, fiind demarată la scurt timp după ce Adrian Sârbu l-ar fi îndepărtat din funcția de administrator pe un apropiat de-al lui Marius Tucă, postul fiind preluat chiar de afacerist.

Procesul intentat de Marius Tucă firmei DOCUDRAMA. SRL
Procesul intentat de Marius Tucă firmei DOCUDRAMA. SRL

Tucă și Sârbu sunt asociați

Marius Tucă și Adrian Sârbu sunt asociați în compania Smart TV Management, unde fiecare dintre cei doi deține câte un procent de 50% din părțile sociale, fostul patron al Media Pro, fiind reprezentat de firma Aleph Media SRL.

Cei doi refuză să ofere detalii despre aparentele tensiuni apărute. Totuși, primele semne ale conflictului evident au apărut încă de la începutul anului. În luna februarie, paginademedia.ro relata faptul că Marius Tucă şi Adrian Sârbu nu vor mai colabora în proiectele media.

Tucă nu mai realizează talk-show-ul consacrat

Tucă reîncepuse realizarea talk-show-ului său consacrat, „Marius Tucă Show”, la Aleph News. De la începuptul acestui an, însă, emisiunile transmise de post sunt reluări, Tucă renunțând să mai continue, posibil, din cauza datoriilor reclamate în cele două acțiuni din instanță.

Tot în luna februarie, dar, în 2019, cei doi începeau colaborarea.

Detalii AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here