Platforma online Întreb BT, număr record de vizitatori în 2018: peste 1,26 milioane

0
301

Platforma Întreb BT a avut în 2018 peste 1,26 milioane de vizitatori, care au făcut peste 1,7 milioane de vizite. Cel mai mare program BT de educație financiară online înseamnă o sursă online de informare, cu răspunsuri la peste 1.000 de întrebări despre banking, servicii şi produse.

Detalii:

  • Siteul Întreb BT a fost accesat în fiecare zi, în 2018, de aproape 3.500 de vizitatori.
  • Cele mai căutate 5 subiecte au fost: diferența card de debit/card de credit; codul SWIFT; modalități de aflare a codului IBAN; Biroul de credit, respectiv programul BT.
  • Au fost adăugate 11 categorii de subiecte, ceea ce înseamnă peste 400 de întrebări noi, +60% față de 2017. În total, plaforma cuprinde aproape 30 de categorii de informații;
  • Cele mai multe vizite pe Întreb BT au fost făcute de persoane din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi şi Braşov. Primele patru poziții sunt similare clasamentului din 2017, iar Braşovul este nou intrat în top.
  • Vizitele pe site sunt făcute, în cea mai mare parte, de pe telefonul mobil (peste 60%), urmate de cele de pe calculator sau laptop (peste 30%), respectiv de pe tabletă (2,5%).
  • În premieră, plaforma Întreb BT a fost folosită anul trecut pentru lansarea unui joc educativ cu premii, precum şi pentru informații mai puțin convenționale, cum sunt categoriile Ocazii cu ZâmBT sau Răspunsurile Moşului.

Platforma Întreb BT a fost lansată în anul 2014, este un proiect unic în comunicarea băncilor din Romînia, iar de dezvoltarea sa se ocupă echipa Grupului Financiar Banca Transilvania.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ