Drept la replica FR Box

0
1018
Federatia Romană de Box este consternata sa vadă ca la fiecare lucru pozitiv pe care îl face, totul se transforma intr-un articol negativ al ziaristului Marian Ursescu de la Gazeta Sporturilor. Acest ziarist critica FRB încă din 2013, atacând de exemplu Centura de Aur din 2013, la care FRB a adus Cuba după 25 de ani in România. Marian Ursescu a început de câteva luni a început o campanie furibunda de denigrare a FRB, in urma căreia Rudel Obreja a cerut alegeri anticipate la FRB.
Folosind câștigarea de către România a Campionatului European Under 22, Marian Ursescu își continua seria de dezinformări susținând ca FRB e falimentara. Probabil ca ziaristul lucrează la ANAF și știe cum se declara falimentul unei societăți. Tot el a susținut ca FRB are conturile blocate, lucru care ar fi fost demontat intr-o reala ancheta jurnalistica in numai 3 minute printr-un simplu telefon.
Ca de obicei in articol sunt strecurate mai multe neadevăruri, susținându-se ca FRB ar fi avut știință de datoria pe care Asociația de Box Braila o are la unul dintre hotelurile din Lacul Sărat încercând sa pună in cârca FRB o problema contractuala între Asociația Județeana de Box Braila și o societate comercială privata. FRB va cere lămuriri despre aceasta situație Asociației Județene de Box Braila.
Luni 6 Noiembrie la ora 13:00, la sediul MTS, FRB va organiza o conferința de presa in care va prezenta detaliile viitorului Campionat European organizat in 2018 in România. FRB va fi pregătită pentru a demonta cu acte dezinformările lansate de Marian Ursescu prin intermediul unui ziar respectabil și a raspunde la orice curiozitate a ziaristului care, întâmplator sau nu, preia declaratiile pe care le face pe Facebook Rudel Obreja și le însușește.
Reamintim ca Rudel Obreja a fost condamnat de Comisia de Disciplina a AIBA pentru corupție in box, aceiași care acum l-a suspendat pe președintele Wu, lucru pe care Marian Ursescu a uitat sa îl precizeze in interviul făcut cu Rudel Obreja, prezentat ca mare instanța morala in box. Obreja mai este condamnat definitiv și irevocabil la 3 ani de închisoare cu suspendare pentru că i-a cerut lui Sorin Ovidiu Vîntu un milion de euro pentru a interveni la judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție și condamnat la 5 ani de închisoare cu executare in prima instanța pentru complicitate la luare de mintă și evaziune fiscală in Gala Bute.
Federatia Romană de Box

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ