Asociatia de Podiatrie ofera 50 de inscrieri gratuite pentru noi membri – Nu ratati primul curs de PODIATRIE din ROMANIA!

Asociatia de Podiatrie

Sunteți asistent medical și doriți să vă dezvoltați cele mai importante abilități în îngrijirea podiatrică specifică piciorului diabetic?

Vă invităm să deveniți parte din Asociația de Podiatrie!

Aveți ocazia să luați parte la primul curs de PODIATRIE, din România, axat pe îngrijirea piciorului diabetic!

BUCUREȘTI, 6 Septembrie 2016, Hotel Ramada Parc

Taxa de participare la curs este de 100 lei pentru membrii Asociației de Podiatrie și de 250 lei, pentru nemembri.

Asociația de Podiatrie oferă pentru 50 de înscriși la curs accederea GRATUITĂ ca membri ai asociației, beneficiind astfel de taxa redusă de 100 de lei!*

Programul educațional include teme precum:
•Conceptul de picior diabetic
•Elementele de bază în biomecanica piciorului și metode de ortezare ale piciorului diabetic
•Neuropatia diabetică. Educația specifică îngrijirii picioarelor la persoanele cu diabet zaharat
•Examinarea piciorului diabetic
•Boala arterială periferică la pacienții cu diabet zaharat
•Infecția piciorului la pacientul diabetic

Cursul este creditat cu 5 puncte EMC.

*Cele 50 de înscrieri gratuite pentru noii membrii ai Asociației Podiatrie sunt valabile exclusiv pentru asistenții medicali din specialitățile: diabetologie, chirurgie și ortopedie, care se înregistrează la cursul de Podiatrie din data de 6 septembrie 2016, Hotel Ramada Parc, București și care plătesc taxa de înscriere de 100 de lei.
Data limită de înscriere este 31 august 2016!

Pentru detalii și înregistrare, vă rugăm să accesați secțiunea specială a site-ului Asociației de Podiatrie: https://www.podiatrie.ro/ro-ro/cursuri/ingrijirea_piciorului_diabetic

Primul curs de PODIATRIE pentru asistenți medicali este organizat cu sprijinul Școlii Naționale de Sănătate Publică, Management și Perfecționare în Domeniul Sanitar București.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ