A VIII-A EDIŢIE A REGATEI ASIGURĂRILOR A FOST DESPRE BUCURIE

0
1395

La început de sezon estival, profesioniştii pieţei financiare şi de asigurări şi-au dat întâlnire, în weekend-ul 7-9 iunie, la marina LIFE HARBOUR LIMANU unde a avut loc A VIII-A EDIŢIE A REGATEI ASIGURĂRILOR.

RISK CONTROL Insurance and Reinsurance Broker şi LIFE HARBOUR LIMANU, au organizat, impecabil şi de această dată, frumosul eveniment. An de an, sunt tot mai buni în ceea ce fac pentru reuşita acestei întâlniri… „Plictisitor” de buni… Este primul gând care mi-a venit în minte, privind modul armonios în care s-au asamblat toate momentele weekend-ului.

Anul acesta, REGATA ASIGURĂRILOR a reunit la start 23 de echipaje, mai multe ca niciodată, într-un concurs desfăşurat, ca de obicei, conform rigorilor impuse în competiţiile profesioniste de yachting.

La bordul gratioaselor ambarcaţiuni au urcat reprezentanţi ai companiilor de asigurare/reasigurare, ai societăţilor de brokeraj, ai regularizatorilor de daune şi ai societăţilor de leasing. A rezultat un concurs deosebit de strâns, animat de orgolii, determinare şi fair play. Profesioniştii pieţei financiare nu s-au dezminţit nici pe mare, spiritul de învingător caracterizând fiecare participant.

A fost pentru fiecare dintre cei prezenţi, un weekend de excepţie, aceasta a VIII-a editie a REGATEI ASIGURĂRILOR  fiind, mai mult ca niciodata, despre BUCURIE… Cea a reîntâlnirii cu marea, cu soarele, cu yachting-ul şi nu în ultimul rând, cu prietenii. Mutarea datei de desfasurare a regatei la inceput de Ciresar, fiind o alta idee inspirată a organizatorilor.

La final, REGATA ASIGURĂRILOR, EDITIA A-VIII-A și-a desemnat caștigătorii:

Clasa 30 Picioare:

 1. Echipajul Trust Broker – Gothaer
 2. Echipajul Omniasig
 3. La egalitate, echipajele: Generali – Asirom – Groupama și Risk Control

 Clasa 40 Picioare: 

 1. Echpajul Avus – Philip Andriescu
 2. Echipajul – Unicredit Leasing
 3. Echipajul Risk Control – Aviso

 Clasa Veliere: 

 1. Echipajul Daw Management
 2. La egalitate, echipajele: Z.TM și Echipajul condus de Niki Avram&co
 3. Echipajul Broker – Daune Expert – Garanta – Ergo – Dan B. – Robert C.

Concurs Skijet: 

 1. Catalin Ben
 2. Alex Ivan
 3. Mihai Timoc

Trofeul Fairplay – A fost acordat tuturor participantilor

In opinia mea, cel mai important trofeul al REGATEI ASIGURARILOR, din acest an, a fost… BUCURIA!

Am fost acolo, am vazut si am simtit… A fost vibe și energie. Felicitari tuturor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here